Γαλατικό χωριό στην Αγία Άννα της Εύβοιας

19:08 13/5/2013 - Πηγή: TNSite
Στο πιο διάσημο Γαλατικό Χωριό μεταμορφώνεται φέτος τον Ιούνιο το Club Agia Anna Summer Resort, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους μικρούς επισκέπτες να γνωρίσουν τον Αστερίξ, τον Οβελίξ, τον Ιούλιο Καίσαρα και πολλούς ακόμα Γαλάτες, συμμετέχοντας σε ένα πρόγραμμα διασκεδαστικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Οι δραστηριότητες ξεκινούν από το πρωί, με παιχνίδια με μπάλες, μπαλόνια, στεφάνια και πολλά άλλα υλικά

ή και παραδοσιακά παιχνίδια και τραγούδια. Το μεσημέρι, τα παιδιά απασχολούνται στο καλλιτεχνικό εργαστήρι του Κακοφωνίξ στο οποία δημιουργούν κατασκευές, σχετικές με το Γαλατικό Χωριό και τους ήρωές του, δίνοντάς τους τη δυνατότητα και τα ερεθίσματα για την ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων.

Το απόγευμα, διοργανώνονται μεγάλα παιχνίδια σε όλο το χώρο του Club Agia Anna όπως κυνήγι θησαυρού, παιχνίδια στρατηγικής και παιχνίδια μηνυμάτων ή θεματικές δοκιμασίες σχετικές με το μύθο, όπως οι Γαλατικοί (Ολυμπιακοί) αγώνες. Με αυτό τον τρόπο δίνεται στα παιδιά η αίσθηση της συνέχειας στο παιχνίδι και μαθαίνουν μέσω των γρίφων. Το βράδυ, το παραδοσιακό γαλατικό φαγοπότι περιλαμβάνει ήσυχα παιχνίδια πριν και μετά από τις καλύτερες παιδικές ταινίες που προβάλλονται αποκλειστικά για αυτά στο σινε – Μιξ.

Οι δραστηριότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν και εκδρομή στα διπλανά «Γαλατικά Χωριά», επιτηρούνται και οργανώνονται από ειδικούς παιδαγωγούς και είναι ιδιαίτερα μελετημένες έτσι ώστε να έχουν μία λογική συνέχεια, εξελίσσοντας με τα παιχνίδια συνεχώς το μύθο του Γαλατικού Χωριού, παίζοντας και μαθαίνοντας.

Το Club Agia Anna Summer Resort αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα camping-resorts διακοπών στην Ελλάδα.

Ενσωματώνει στις εγκαταστάσεις του τη δυνατότητα για διαφορετικούς τύπους διακοπών, από το οργανωμένο camping κοντά στη φύση έως τις άνετες, οικογενειακές διακοπές σε υψηλού επιπέδου καταλύματα.

Βρίσκεται στην Αγία Άννα Ευβοίας, 156χλμ. από την Αθήνα, μέσα σε ένα πευκόφυτο δάσος 50 στρεμμάτων και μόλις 130μ. από τη μαγευτική παραλία της Αγίας Άννας.

Υποδέχεται ετησίως περισσότερους από 18.000 επισκέπτες, από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.clubagiaanna.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα