Φιλικό ματς (γήπεδο Τούμπας): ΠΑΟΚ-Νις 6-0!

23:18 23/7/2013 - Πηγή: TNSite

Αποτελεσματικότερος ο ΠΑΟΚ επικράτησε απόψε στην Τούμπα, στο τελευταίο ουσιαστικό φιλικό παιχνίδι του, πριν από την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μέταλιστ, επί της Νις με 6-0. Καταλυτική η παρουσία στο ματς του Στέφανου Αθανασιάδη, ο οποίος πέτυχε τα τρία από τα έξι τέρματα του «Δικεφάλου». Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 34’λεπτό , με αυτογκόλ του

Πουέλ και διπλασίασε τα τέρματά του στο 54’ λεπτό, με πλασέ του Γεωργιάδη, ύστερα από όμορφη ασίστ του Λούκας. Στο 74’ λεπτό ο Αθανασιάδης, με την μπάλα να βρίσκει και στα πόδια του Μ’Μπο, ανέβασε στο δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο διεθνής επιθετικός σκόραρε στο 78’ και 81’ λεπτό, «γράφοντας» το 5-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 89’, με κεφαλιά, ο Κατσικάς, μετά από εκτέλεση φάουλ του Λόρενς. Πριν την έναρξη του ματς, στο κέντρο του γηπέδου, έγινε μια μικρή παρουσίαση των νεοαποκτηθέντων παικτών των «ασπρόμαυρων». Περισσότεροι από 15.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι, διαιτητής στο οποίο ήταν ο Ζαχαριάδης (Σ.Δ. Θεσσαλονίκης).

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο (72’ Σπυρόπουλος), Κίτσιου (70’ Σκόνδρας), Κατσουράνης, Βίτορ (84’ Κατσικάς), Τζιόλης (84’ Κάτσε), Λάζαρ (62’ Αθανασιάδης), Γεωργιάδης (72’ Ολίσε), Βούκιτς (62’ Λόρενς), Λούκας, Σαλπιγγίδης (77’ Νέτσιντ).

ΝΙΣ: Όσπινα, Αμαβί, Κολοντζιέζακ, Πεϊτσίνοβιτς, Ντιγκάρ, Τραορέ, Μπρουέλ, Εϊσερί, Πιεντ, Πουέλ, Μεντί. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Βερονέζ, Μ’ Μπο, Παλιούν, Μπρούιν, Μποθό, Τσβίτανιτς, Κονστάντ, Καστεγιάνα, Αστιέ, Λορί, Ραχεριχαριμανανά, Ραφετρανιανά.

Keywords
Τυχαία Θέματα