Φεύγει και φέρνει χρήμα ο Μαυρίας

07:22 27/7/2013 - Πηγή: TNSite
Την προσεχή Πέμπτη, 1η Αυγούστου, μεταβαίνει στην Αγγλία για λογαριασμό της Σάντερλαντ ο Χάρης Μαυρίας φέροντας χρήμα και εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.Ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε σχετικά από τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας και πλέον είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του που θα κινήσει και τις μεταγραφές του «τριφυλλιού».

Βάσει της συμφωνίας που υπάρχει μεταξύ των δύο συλλόγων, οι «πράσινοι» με το που θα μπουν οι υπογραφές θα λάβουν ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ ενώ τα άλλα μισά (στα 3 εκατομμύρια έχει κλείσει η μεταγραφή)

θα καταβληθούν σε δόσεις.

Με αυτά τα χρήματα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ελπίζουν πως θα είναι πιο εύκολο να προσεγγίσουν τους παίκτες που βολιδοσκοπούν προκειμένου να ολοκληρώσουν τις προσθήκες που απαιτούνται ενόψει της νέας σεζόν.

Για την ώρα οι «πράσινοι» θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση του Νίκου Καρέλη -κάτι που αναμένεται να γίνει από Δευτέρα- και στη συνέχεια να δουν τι θα κάνουν και με τις υπόλοιπες περιπτώσεις που εξετάζουν με πιο άμεσα θέματα να είναι εκείνα του Πράνιτς αλλά και του έμπειρου κεντρικού αμυντικού.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα