Φεύγει και… έρχεται o Πράνιτς

09:29 14/8/2013 - Πηγή: TNSite
Κοντά στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ντάνιελ Πράνιτς, σύμφωνα με την «A' Bola».

Στο «τριφύλλι», όμως, τηρούν στάσης αναμονής και δεν επιβεβαιώνουν ότι η μεταγραφή του Κροάτη χαφ είναι προ των πυλών.

Όσο περνούν οι μέρες οι «πράσινοι» εμφανίζονται περισσότερο αισιόδοξοι για θετική κατάληξη της υπόθεσης, αφού ο 32χρονος παίκτης είναι κοντά στη λύση της συνεργασίας του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Εφόσον ο διεθνής άσος μείνει ελεύθερος, τότε κατά πάσα

πιθανότητα θα γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού, αν και στην Ολλανδία υποστηρίζουν ότι ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Φέγενορντ.

Στο «τριφύλλι» παρουσιάζονται τόσο αισιόδοξοι για την κατάληξη της υπόθεσης, αφού – σύμφωνα με την SportDay – δεν έχουν προχωρήσει κάποια άλλη εναλλακτική περίπτωση για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Νταμπίζας ασχολείται με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ βρίσκεται καθημερινά σε επαφές με μάνατζερ και διάφορους συλλόγους για να μπορέσει να πουλήσει κάποιους από αυτούς.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη και αυξάνεται το κόστος παραμονής τους στην ομάδα. Από τους επτά «κομμένους» ομάδα μπορούν να βρουν οι Τοτσέ, Σο, Πίντο και Βελάσκες.

Όλοι μαζί κοστίζουν (μαζί με την εφορία) κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ και οι «πράσινοι» ελπίζουν ότι μετά την έναρξη αρκετών πρωταθλημάτων τα προσεχή δύο Σαββατοκύριακα, κάποιοι σύλλογοι θα θελήσουν να καλύψουν τα τελευταία κενά.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα