Φασμπέντερ! Μπαρδέμ! Μπραντ Πιτ! Πρώτα πλάνα από το «The Counselor» του Ρίντλεϊ Σκοτ

15:52 26/6/2013 - Πηγή: TNSite

Το πρώτο τίζερ του πολυαναμενόμενου «The Counselor» του Ρίντλεϊ Σκοτ ήλθε με ρωσική προφορά, αλλά πλέον έχουμε στις οθόνες μας και την αγγλική πρωτότυπη εκδοχή του.

Οι πρώτες εικόνες μιας δραματικής περιπέτειας όπου η κάμερα του «Προμηθέα» συναντάει τη σκοτεινή πένα του σπουδαίου Κόρμακ ΜακΚάρθι και με ένα λαμπερό ensemble καστ που χρειάζεσαι βαθιά αναπνοή για τους απαριθμήσεις όλους, έρχονται για να αποκαλύψουν ότι ο Μάικλ Φασμπέντερ «has been bad».

Μέσα από αυτό το πρώτο τίζερ παίρνουμε

μια ιδέα από την ατμόσφαιρα της ταινίας, και σε αυτό μας βοηθάει η νέα μεταμόρφωση του και πάλι κακού Χαβιέ Μπαρδέμ (μετά κι από την κοενική «Πατρίδα» και τον «Μποντ» παίρνει επίσημα το βραβείο hairspray), η αλαβάστρινη ομορφιά της Πενέλοπε Κρουθ, η επικίνδυνη λάμψη της Κάμερον Ντίαζ, το αλαζονικό βλέμμα του Φασμπέντερ, η ώριμη παρουσία του Μπραντ Πιτ, οι όμορφα κινηματογραφημένες σκηνές δρόμου στα σύνορα του Ελ Πάσο (με τον άτυχο μοτοσυκλετιστή να πέφτει στην παγίδα ενός συρματόσχοινου), η χλιδή της βίλας του Μπαρδέμ και το ασυνήθιστο κατοικίδιό του.

Η γνωστή από καιρό βασική πλοκή θέλει τον Fass ως νεαρό δικηγόρο του υποκόσμου που αισθάνεται να μην μπορεί πια να ελέγξει τους κινδύνους που τον περιβάλλουν: τους αδίστακτους μαφιόζους, τις μοιραίες γυναίκες και τις ριψοκίνδυνες συμφωνίες. Αναλαμβάνει για λογαριασμό ενός ζευγαριύ εγκληματιών να μεταφέρει από την Κολομβία μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών κι από αυτή τη στιγμή το ρολόι για τον άπληστο ήρωα μετράει ανάποδα.

Ανθή Νταουσάνη

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα