Ευρωλίγκα-TOP 16: Ελληνικός εμφύλιος "αιωνίων"- Οι όμιλοι

00:43 21/12/2013 - Πηγή: TNSite

Τελικά ο ελληνικός εμφύλιος δεν απεφεύχθη στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας, καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τοποθετήθηκαν στον 5ο όμιλο, μετά τη σημερινή νίκη της Λαμποράλ Κούτσα με 84-71 επί της Λοκομοτίβ Κούμπαν στη Βιτόρια. Με τη νίκη των Βάσκων οι «πράσινοι» ως τέταρτοι του 4ου ομίλου της κανονικής περιόδου τοποθετήθηκαν στον 5ο όμιλο, όπου επικεφαλής είναι ο αήττητος Ολυμπιακός.

Τον Παναθηναϊκό ακολούθησε και η Λαμποράλ Κούτσα ως 2η του 4ου ομίλου, ενώ η 3η Λοκομοτίβ Κούμπαν θα συνεχίσει στον 6ο όμιλο.

Η φάση των «16» θα ανοίξει την αυλαία της στις 2 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Απριλίου, ενώ την πρόκριση στα πλέι οφ θα πάρουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.
Αναλυτικά οι δύο νέοι όμιλοι στη φάση των «16»:ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»Ε' ΟΜΙΛΟΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΦενερμπαχτσέ Ούλκερ (Τουρκία)Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)Λαμποράλ Κούτσα (Ισπανία)Μπαρτσελόνα (Ισπανία)Ουνικάχα Μάλαγα (Ισπανία)Αναντολού Εφές (Τουρκία)ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤ' ΟΜΙΛΟΣΡεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)Γαλατασαράι (Τουρκία)Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)Λοκομοτίβ Κούμπαν (Ρωσία)Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία)Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)
Keywords
Τυχαία Θέματα