Επιστρέφει ο Σαραβάκος στον ΠΑΟ

08:28 25/4/2013 - Πηγή: TNSite
Έτοιμος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό σε ενεργό ρόλο μετά το 1997, όταν κρέμασε τα παπούτσια του, παρουσιάζεται ο Δημήτρης Σαραβάκος.

Ο ρόλος του παλαίμαχου φορ έχει αποφασιστεί και θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Η παρουσία του «Μητσάρα» θα λειτουργήσει ευεργετικά με τους νεαρούς παίκτες που τον είχαν ίνδαλμα και οι πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές τον σέβονται και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στη προσπάθεια που γίνεται εν όψει της νέας σεζόν.

Η επιστροφή του Σαραβάκου προκαλεί ενθουσιασμό στις τάξεις του

συλλόγου. Ο παλαίμαχος φορ θα συνεργάζεται με τον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιάννη Αναστασίυ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του «τριφυλλιού».

Ωστόσο, τα καθήκοντά του δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό…

Παράλληλα, θα έχει σημαντικό ρόλο στην οργάνωση και τη διοίκηση του συλλόγου, αφού θα έχει σχέση με το αγωνιστικό και με θέματα πειθαρχίας.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα θα είναι στις αποστολές της ομάδας, θα παρακολουθεί τις προπονήσεις και όποτε κρίνεται αναγκαίο θα μιλάει στους ποδοσφαιριστές.

Είναι κάτι, όμως, που δεν θα το κάνει συχνά, αφού αυτό το κομμάτι θα το χειρίζονται εν λευκώ ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του. Άλλωστε, ο Σαραβάκος ως χαρακτήρας δεν είναι από εκείνους που τους αρέσει να μιλούν πολύ.

Σήκωσε μανίκια ο Νταμπίζας

Τις επαφές για τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό έχει αναλάβει ο Νίκος Νταμπίζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο τεχνικός σύμβουλος του Αλαφούζου έχει έρθει σε επαφή με τους μάνατζερ του Κουίνσι, του Σισοκό, ενώ εκείνος χειρίζεται και την υπόθεση του Σωκράτη Φυτανίδη.

Σημειώνεται ότι ο Σαραβάκος, ο Νταμπίζας και ο Αναστασίου (τακτοποιήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες και σήμερα θα υπογράψει) έχουν καθημερινή επαφή για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, ενώ υπάρχει και ανοιχτή γραμμή με τον Αλαφούζο.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα