Έπιασαν 23χρονο για απόπειρες βιασμού

11:42 28/11/2013 - Πηγή: TNSite
Με «δόλωμα» δύο όμορφες γυναίκες αστυνομικούς, ο 23χρονος που κατηγορείται για δύο απόπειρες βιασμών, έπεσε στην παγίδα που του είχε στήσει η αστυνομία.

Όπως αναφέρει η Espresso, πρόκειται για έναν 23χρονο οδηγό φορτηγού που είχε σκορπίσει τον τρόμο στην περιοχή γύρω από το πανεπιστήμιο στο μεγάλο λιμάνι.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στις 13 Νοεμβρίου, ο 23χρονος βρισκόταν το βράδυ στον πεζόδρομο εξωτερικά του πανεπιστημίου και έψαχνε να βρει γυναίκα-υποψήφιο θύμα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, μια 34χρονη τού φάνηκε εύκολο θύμα, οπότε την άρπαξε από τα μαλλιά και προσπάθησε να τη σύρει σε σημείο όπου υπήρχαν θημωνιές. Εκείνη έβαλε τις φωνές και ο 23χρονος την εγκατέλειψε.

Στις 15 του μήνα πάλι στο ίδιο σημείο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε στήσει ξανά καρτέρι. Κάποια στιγμή πέρασε μια 27χρονη φοιτήτρια, την οποία ακινητοποίησε και προσπάθησε να την βιάσει. Και σε αυτή την περίπτωση το παρ’ ολίγον θύμα του 23χρονου έβαλε τις φωνές και έτσι απέφυγε το βιασμό.

Οι δύο γυναίκες κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν αμέσως έρευνες, με δύο γυναίκες αστυνομικούς σε ρόλο «δολώματος». Οι δύο γυναίκες άρχισαν να κάνουν βόλτες γύρω από το πανεπιστήμιο. Το κόλπο τους έπιασε το απόγευμα της Τρίτης, όταν η μία δέχθηκε επίθεση από τον 23χρονο, ο οποίος την απείλησε με στιλέτο.

Οι αστυνομικοί που ήταν κρυμμένοι στην περιοχή επενέβησαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα