Εν αναμονή του νέου προπονητή

07:57 11/6/2013 - Πηγή: TNSite
Δεδομένη θεωρείται η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του Ιμπραήμ Σισοκό, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου.

Ωστόσο, ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει εντολή στους παράγοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» να μην προχωρήσουν σε υπογραφές με τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή μέχρι να τελειώσει το θέμα του νέου προπονητή της ομάδας.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ο οποίος έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς παίκτες κι αναμένει την πρόσληψη του νέου τεχνικού και το «πράσινο φως» του μεγαλομετόχου

της ΠΑΕ για να δώσει τα χέρια με τους υποψήφιους στόχους.

Ο ομογενής επιχειρηματίας έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τους προπονητές, έχοντας επιστρατεύσει δικούς του ανθρώπους στη Σερβία και στη Ρωσία για να βρουν την καταλληλότερη λύση για τον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Αυτή τη στιγμή ο Σαββίδης δεν δείχνει να βιάζεται και συλλέγει πληροφορίες για τον κάθε προπονητή ξεχωριστά.

Την ίδια ώρα, πολωνικά δημοσιεύματα υποστήριζαν πως ο Χουμπ Στέφενς βρίσκεται μεταξύ της εθνικής Πολωνίας και του ΠΑΟΚ, ενώ ο Ντομίνγκος Πασιέσνα φαίνεται πως περιμένει τηλεφώνημα από τη διοίκηση.

Από εκεί και πέρα, εν αναμονή της παραπάνω υπόθεσης είναι οι προφορικές συμφωνίες με τους Λίνο, Χακόμπο, Ρομπέρ, Φυτανίδη, Σισοκό, Πίντο, Ελ Καουταρί και ενδεχομένως άλλους ποδοσφαιριστές.

Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας προέκυψε από την Σερβία πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μπράνιμιρ Αλεξιτς. Πρόκειται για τον 23χρονο τερματοφύλακα της Σπάρτακ Ζλάτιμπορ, η οποία μέσω του twitter έγραψε:

«Ο τερματοφύλακάς μας, Αλεξιτς, είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Οι δύο σύλλογοι καταβάλλουν εντατικές προσπάθειες για να κλείσει η συμφωνία».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα