Ελένης Μενεγάκη: Η πρόταση γάμου στις Μαλδίβες και το παιδί με τον Ματέο

19:08 31/12/2013 - Πηγή: TNSite

Τα Χριστούγεννα της Ελένης Μενεγάκη με τα παιδιά και τον Ματέο στις Μαλδίβες έκρυβε δυο αναπάντεχες εκπλήξεις. Δυο χαρούμενα γεγονότα που άλλαξαν κατά πολύ την σκοτεινή διάθεση, την οποία έφερε στις αποσκευές της όταν αποχωρούσε από την Ελλάδα εξαιτίας των δικαστικών εκκρεμοτήτων με τον Γιάννη Λάτσιο για το μοίρασμα της περιουσίας τους.

Σύμφωνα μες καλά πληροφορημένες

πηγές το ζευγάρι είχε την δυνατότητα να μείνει αρκετές ώρες μαζί και να συζητήσει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο επιχειρηματίας από την Άνδρο ζήτησε από την Ελένη να τον παντρευτεί και να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με ένα παιδί.

Ματέο: «Ελένη θέλω παιδί από σένα»

Το παιδί ως αποτέλεσμα ενός φλογερού έρωτα συνιστά για πολλούς την απόλυτη ευτυχία. Ειδικά για τον Ματέο αποτελεί όνειρο ζωής. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι εδώ και περίπου τρεις μήνες έχει μπει στη διαδικασία να αποκτήσει παιδί αλλά υπάρχουν κάποιοι σημαντικοί παράγοντες που αναστέλλουν τα «θέλω» τους. Βασικότερος; Η ηλικία της παρουσιάστριας η οποία έχει πατήσει πλέον τα 43 και οι όποιες προσπάθειες ν΄ αποκτήσει παιδί είναι περιορισμένες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι δυο τους έχουν επισκεφτεί ουκ ολίγες φορές το τελευταίο διάστημα γιατρούς προκειμένου να βρουν λύση, αν αυτή υπάρχει. Από την άλλη η Ελένη ξέρει καλά ότι με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της στο κόκκινο και την κόντρα με τον πρώην σύζυγό της να κλιμακώνεται, δεν θα έχει την ηρεμία που απαιτείται στην κύηση. Είναι διαφορετικό να είσαι μικρή σε ηλικία, να έχεις αντιστάσεις να μπορείς να δουλεύεις και παράλληλα να κυοφορείς και πολύ διαφορετικά τα δεδομένα στη ζωή της σήμερα.

Πρόταση γάμου στις Μαλδίβες;

Οι οιωνοί ωστόσο για τον γάμο που όλοι περιμένουν στην εγχώρια showbiz είναι θετικοί. Η Άση Μπήλιου σύμφωνα με πληροφορίες έχει δώσει το πράσινο φώς και αν δεν υπάρχει κάποια κοσμογονική ανατροπή στη σχέση τους το μυστήριο θα λάβει χώρα μέσα στο 2014. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο Ματέο ζήτησε επίσημα από την Ελένη στο ταξίδι τους να τον παντρευτεί. Αν απάντησε θετικά η παρουσιάστρια; Θα το μάθουμε εντός των επόμενων μηνών. Το σίγουρο είναι πως η κ. Μενεγάκη εδώ και καιρό έχει μπεί στη διαδικασία επιτυχώς να περάσει στα παιδιά από τον πρώτο γάμο ότι ο Ματέο είναι ο νέος σύντροφός της μαμάς.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της ταξίδεψαν μαζί με τον κ. Παντζόπουλο στον τροπικό προορισμό. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά έχουν την εικόνα του Ματέο δίπλα τους. Οι παραστάσεις είναι πολλές κατά το παρελθόν και όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες τα παιδιά έχουν αποδεχτεί την αλλαγή στη ζωή της μαμάς και του μπαμπά.

Πηγή: gossip-tv.gr

SpiroSpero

Keywords
Τυχαία Θέματα