Εκτίμηση | Δελτίο 4/5/6 - 31/08/13

13:10 31/8/2013 - Πηγή: TNSite

Δεν μας έκατσε η Βίλλα την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά όπως είπαμε, αρχή ακόμα και βολιδοσκοπούμε.

Από το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχω σχηματίσει μια πλήρη εικόνα για όλες της ομάδες Ελλάδα και Αγγλία και θα είμαι σε θέση να προτείνω κάποια σημεία με μεγάλη πιθανότητα επαλήθευσης και να οδηγηθούμε στο επιθυμητό ταμείο.

Λοιπόν για σήμερα Σαββάτο 31/08 λέω να κλείσουμε το μήνα με κάποια ματσάκια που θα έχουμε σε ζητούμενα και αν θα μας κάτσουν θα πάμε και για μπάνιο.

Ξεκινάμε με ΑΓ1 και

πάμε στο 184 όπου φιγουράρει ο άσσος στο 2,25 έχουμε και την επιστροφή του Λάκοβιτς για την Γουόλσολ. Δεν βρίσκω λόγο να μην πάρω τον άσσο εδώ.

Από κάτω είναι το 185…χμμμμ…. Μεγάλωσε σε 2,50 εδώ ο άσσος… Αγοράζω και εδώ. Η Κόλτσεστερ τους έχει κάνει πελάτες με έξι στα οκτώ και σήμερα που θα βρει κάπως κουρασμένη την Λεϊτον λόγο της μεσοβδόμαδης παράτασης θα το κάνει επτά στα εννιά.

Κλείνουμε ΑΓ1 με διπλό 2,45 στο 187. Τραγική έως τώρα η Νότς Κάουντι αν και λαχτάρισε την Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ την Τρίτη. Έφτασε μέχρι την παράταση (2-2) αλλά λύγησε στο τέλος με 4-2. Η Ρόδεραμ αν και νεοφώτιστη πηγαίνει αρκετά καλά, είναι αήττητη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, έχει και την επιστροφή του καλού στράικερ Ναρντιέλο και το βλέπω πολύ το διπλό στο Meadow Lane σήμερα.

Κατεβαίνουμε κατηγορία και πάμε ΑΓ2 και στο 201, παίρνουμε το διπλό της Πλίμουθ στο 2,55 και φεύγουμε στο 205 να πάρουμε ακόμα ένα διπλό, αλλά στο 2,40

Κλείνουμε το δελτίο, που θα παίξουμε με ζητούμενα 4/5/6 βαρώντας μια Ελληνική Ντουφεκιά στο 272 στο διπλό του 5,25 ! Γιατί να μην ντουφεκίσω εκεί ; επειδή λέγεται Παναθηναϊκός και παίζει λεωφόρο ; Εγώ βλέπω έναν κάκιστο αμυντικά Παναθηναϊκό και μια πολύ καλή επιθετικά Βέροια έχοντας βάλει 4 γκολ σε 2 παιχνίδια. Στον Παναθηναϊκό θα απουσιάσει και ο καλύτερος αμυντικός του ο Σίλντενφελντ (τραυματίας) και άμα το παστελώσει ο Μρντάκοβιτς έπεσαν τίτλοι τέλους για Παναθηναϊκό. Τέτοια 5,25 εγώ δεν τα αφήνω.

Καλή επιτυχία σε όλους


Premier Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα