Είσαι αρκετά έξυπνος; Appόδειξε το!

23:49 29/5/2013 - Πηγή: TNSite

Εναν πρωτότυπο διαγωνισμό, στον οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν τη δική τους εφαρμογή με ελληνικό περιεχόμενο για την πλατφόρμα LG Smart TV, ανακοίνωσε η LG Electronics Hellas.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος στο ειδικά διαμορφωμένο microsite της LG www.lgappscontest.gr, όπου μπορούν να ενημερωθούν για τους κανονισμούς και τη διαδικασία της εγγραφής

τους. Επιπλέον, θα υπάρχει δυνατότητα για τον κάθε συμμετέχοντα να λάβει όλες τις αναλυτικές οδηγίες για τις φάσεις του σχεδιασμού της εφαρμογής, καθώς και λεπτομερή ενημέρωση για την τεχνολογία των τηλεοράσεων LG Smart TV. Κάθε συμμετέχων θα έχει την ευκαιρία να καταθέσει μέχρι και τρεις ιδέες, οι οποίες θα αξιολογηθούν από την επιτροπή του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός της θα διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβριο. Οι τρεις πρώτοι νικητές θα δουν τις εφαρμογές τους στην πλατφόρμα LG Smart TV και παράλληλα θα κερδίσουν δώρα. Το μεγάλο έπαθλο για τον πρώτο νικητή είναι 3.000 ευρώ. Το βραβείο για τον δεύτερο και τον τρίτο νικητή είναι μια LG Cinema 3D Smart TV 47” και 42” αντίστοιχα.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν σπουδαστές και επαγγελματίες που ασχολούνται με τον προγραμματισμό.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα