Έγκυος η 41χρονη της τραγωδίας στον Άγιο Στέφανο

09:07 28/6/2013 - Πηγή: TNSite
Νέες πτυχές της τραγωδίας στον Άγιο Στέφανο, όπου τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα τέσσερα 16χρονα κορίτσια καθώς και η μητέρα ενός εξ αυτών, αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα.

Όπως αναφέρουν τα «Νέα», επικαλούμενα πληροφορίες του περιβάλλοντος των θυμάτων, η 41χρονη οδηγός του οχήματος ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της.

Μία ακόμα τραγική διάσταση του δυστυχήματος είναι ότι οι γονείς ενός εκ των θυμάτων είχαν χάσει και άλλο παιδί, ένα αγοράκι μόλις τρεισήμισι ετών, σε τροχαίο.

Οι συνθήκες

κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο εξακολουθούν να αποτελούν μυστήριο.

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος το ξημέρωμα του Σαββάτου στην οδό Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο, που κόστισε τη ζωή σε μια 41χρονη γυναίκα και τέσσερα 16χρονα κορίτσια.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας η 41χρονη οδηγός δεν είχε ίχνη αλκοόλ στο αίμα της, ούτε φαίνεται να αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας που ίσως θα μπορούσε να εξηγεί την ξαφνική αλλαγή της πορείας του ΙΧ.

Ακόμη δεν φαίνεται να έχει εντοπιστεί καμία καταγραφή από κάμερα που να αποτυπώνει τις τελευταίες κινήσεις του οχήματος, ενώ δεν υπήρχε και κάποιος αυτόπτης μάρτυρας.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα