Έγκυος -ξανά- η Jennifer Aniston;

11:30 6/8/2013 - Πηγή: TNSite

Κατά καιρούς οι φήμες την ήθελαν έγκυο. Εκείνη απλώς χαμογελούσε και άφηνε τις φήμες να οργιάζουν. Άλλωστε η καλλίγραμμη σιλουέτα της μιλούσε από μόνη της. Αυτήν τη φορά ωστόσο όλα άρχισαν... κάπως δικαιολογημένα. Η Jennifer Aniston εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας We're the Millers φορώντας ένα στράπλες σατέν φόρεμα, το οποίο ήταν αρκετά εφαρμοστό στο άλλοτε λεπτό και καλογυμνασμένο κορμί της για να αποκαλυφθεί μία... κοιλίτσα ολοστρόγγυλη και εντελώς ασυνήθιστη για

την Aniston.

Mάλιστα εκείνη απέφυγε να σχολιάσει οτιδήποτε, ενώ αντιθέτως κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για επίδειξη τονίζοντας το σημείο, ακουμπώντας διαρκώς τα χέρια της στη μέση ή την κοιλιά της, η οποία όπως περίτρανα φαίνεται στις φωτογραφίες έχει φουσκώσει αρκετά. Κάποιοι έσπευσαν να μιλήσουν πάλι για φήμες, καθώς και κάποιοι άλλοι να πουν ότι η Jennifer ίσως αντιμετώπιζε πρόβλημα... δυσκοιλιότητας!

Έτσι, αφήσαμε πίσω τη νύχτα της πρεμιέρας και την κοιλίτσα της σταρ (για να μην πούμε για το πρησμένο στήθος και το πιο γεμάτο πρόσωπό της) και λίγες ημέρες μετά συναντάμε την Aniston να βγαίνει από το ξενοδοχείο της στο Σόχο της Νέας Υόρκης. Πάλι πρησμένη, με ένα φαρδύ φόρεμα που πάλι τονίζει την κοιλιά της και τη δείχνει πιο γεμάτη και φουσκωμένη.

Η σταρ δείχνει ανέμελη, χαρούμενη, γελαστή, όπως είναι τα τελευταία χρόνια στη σχέση της με τον Justin Theroux, αλλά σίγουρα μία απροσδιόριστη λάμψη επιπλέον την έχει. Περπατώντας στους δρόμους της Νέας Υόρκης η Jennifer Aniston φρόντισε να κρατά την τσάντα και το φουλάρι της στο ύψος της κοιλιάς ώστε να μην την αποκαλύπτει ολοστρόγγυλη και οι φήμες πλέον έχουν πάρει φωτιά. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση καθώς οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι θέμα... τριμήνου να ανακοινωθούν τα χαρμόσυνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα