«Ευχαριστώ τον Θεό για τον… Κακά»

19:36 3/12/2013 - Πηγή: TNSite
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αντριάνο Γκαλιάνι για την αξία του Κακά, ο οποίος χθες σφράγισε την νίκη της Μίλαν στην έδρα της Κατάνια.

Ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» υπενθύμισε πως είχε κλάψει το 2009, όταν ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πουλήθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, και αποκάλυψε ότι την 31η Αυγούστου πήγε στην Ισπανία, χωρίς να έχει οριστεί ραντεβού με τους ανθρώπους της «βασίλισσας» για να τον φέρει πίσω στην ιταλική ομάδα.

«Ο Ρίκι (Κακά) είναι φαινόμενο. Ξέρετε ότι είχα κλάψει το 2009 όταν πήγα στη Μαδρίτη για να τον πουλήσω στη Ρεάλ, έτσι ευχαριστώ τον Θεό

που είχαν την ιδέα την τελευταία μέρα του Αυγούστου να πάω εκεί, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια προεργασία, και να ο Κακά επέστρεψε πίσω», τόνισε το επί σειρά ετών δεξί χέρι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και πρόσθεσε:

«Ήμουν χαρούμενος με την αντίδραση της ομάδας μετά το γκολ που δεχθήκαμε και την δεύτερη σερί νίκη μας μετά το Champions League (στην Σέλτικ) και για το πρωτάθλημα (με την Κατάνια). Είχαμε πέντε παίκτες στην άμυνα, οι οποίοι δεν είναι πρώτες επιλογές ή δεν παίζουν αρκετά και όλοι τους τα πήγαν καλά».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα