Έδιωξε τον Κατίδη ο Λίνεν

10:16 3/12/2012 - Πηγή: TNSite
Ένα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον βοηθό του Λίνεν και τον Κατίδη, είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του δεύτερου.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ είχε ένα φραστικό επεισόδιο με τον γυμναστή της ομάδας, Γιώργο Πήδουλα, υπό την παρουσία του Έβαλντ Λίνεν, με αποτέλεσμα ο Γερμανός τεχνικός να τον στείλει σπίτι του!

Συγκεκριμένα ο Λίνεν του είπε να φύγει από το ξενοδοχείο που βρίσκεται η αποστολή της Ένωσης και να επιστρέψει ξανά στις προπονήσεις την Τετάρτη.

Αξίζει

να αναφέρουμε πως αυτό ήταν το δεύτερο επεισόδιο που δημιουργεί ο νεαρός άσος της ΑΕΚ, καθώς είχε προηγηθεί εκείνο με τον Μανώλη Παπαδόπουλο.

Πάντως ο Κατίδης φάνηκε να μετανιωμένος και το εξέφρασε στον λογαριασμό του στο Twitter, με τους φίλους της Ένωσης να του τονίζουν πως πρέπει να έχει καλύτερη συμπεριφορά.

sport24

Εδιωξε τον Κατίδη ο Λίνεν!

Εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε ο Γιώργος Κατίδης, αφού ο Έβαλντ Λίνεν τον έδιωξε από το ξενοδοχείο μετά από μία λογομαχία που είχε με τον γυμναστή της ΑΕΚ, Γιώργο Πήδουλα.

Συγκεκριμένα ο Λίνεν του είπε να φύγει από το ξενοδοχείο που βρίσκεται η αποστολή της Ένωσης και να επιστρέψει ξανά στις προπονήσεις την Τετάρτη (5/12)!

Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτό ήταν το δεύτερο επεισόδιο που δημιουργεί ο νεαρός άσος της ΑΕΚ, καθώς είχε προηγηθεί εκείνο με τον Μανώλη Παπαδόπουλο.

Πάντως ο Κατίδης φάνηκε να μετανιωμένος και το εξέφρασε στον λογαριασμό του στο Twitter, με τους φίλους της Ένωσης να του τονίζουν πως πρέπει να έχει καλύτερη συμπεριφορά.

"Γελαω με την ατυχία μου και με το κακό πνεύμα που με ακολουθεί εδώ...", έγραψε ο Κατίδης.

Το περιστατικό

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στη διάρκεια του γεύματος της ομάδας, ο Έβαλντ Λίνεν έκανε κάποιες παρατηρήσεις για τη συμπεριφορά παικτών χωρίς να τους κατονομάσει. Μετά την ολοκλήρωση του γεύματος, ο γυμναστής της ομάδας πλησίασε τον νεαρό μεσοεπιθετικό και του είπε πως ο Γερμανός προπονητής αναφερόταν στον ίδιο.

Ο Κατίδης κούνησε το κεφάλι και αυτό εκλήφθηκε ως ασέβεια από την πλευρά του ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα να ακολουθήσει… έκρηξη. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, κάτι που αποφεύχθηκε με παρέμβαση των άλλων παικτών.

sport

Keywords
Τυχαία Θέματα