Έχει μιλήσει ήδη με Χατζηνικολάου ο Άρης

03:50 29/5/2013 - Πηγή: TNSite
Απίθανο μοιάζει το ενδεχόμενο ο Σούλης Παπαδόπουλος να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Άρη εν όψει της επόμενης σεζόν.

Αυτό, όμως, θα επιβεβαιωθεί στην επικείμενη συνάντηση των δύο πλευρών.

Ο Δημήτρης Ηλιάδης έχει κάνει την προεργασία του για το συγκεκριμένο θέμα και στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται το όνομα του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Πρόκειται για τον νυν προπονητή

του Ηρακλή, ο οποίος είχε ακουστεί και πριν από τρεις μήνες για να αντικαταστήσει τον Μιχαλήτσο.

Τότε οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία, όμως εκείνος έκανε την τελευταία στιγμή πίσω και οι Θεσσαλονικείς κατέληξαν στον κ. Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι «κίτρινοι» έχουν μιλήσει με τον Σερραίο κόουτς και κάποιοι κάνουν λόγο για προσυμφωνία.

Ωστόσο, μπορεί οι συζητήσεις να «παγώσουν» μετά τις χθεσινές αντιδράσεις των οπαδών για το άκουσμα του ονόματος του κ. Χατζηνικολάου.

Από εκεί και πέρα, προτεραιότητα για τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ είναι οι συμφωνίες με τους παίκτες που απειλούν τον Άρη με αφαίρεση βαθμών.

Το μεσημέρι είναι προγραμματισμένες να εκδικαστούν στο διαιτητικό της ΕΠΟ, από αναβολή, δέκα υποθέσεις (Μενδρινός, Γκαρσία, Καστίγιο, Φατί, Σανκαρέ, Ντίκο, Πρίττας, Καπετάνος, Γλύκος, Κοτταρίδης).

Ο πιο μεγάλος κίνδυνος πάντως είναι από τους Κουλουχέρη, Σηφάκη και Τόχα για τους οποίους αναμένεται η έκδοση της απόφασης, δηλαδή η ποινή αφαίρεσης βαθμών αφού έχουν φτάσει στο τελευταίο στάδιο.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα