Δυο «φιναλίστ» για τον Ant-Man!

15:28 17/10/2013 - Πηγή: TNSite

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Ant-Man εμφανίστηκε ως ο επόμενος κόμικ ήρωας με προορισμό τη μεγάλη οθόνη. Η σκηνοθετική καρέκλα γράφει το όνομα του Έντγκαρ Ράιτ («Σκοτ Πίλγκριμ») και πλέον, με προοπτική έναρξης γυρισμάτων ακόμα και πριν από το τέλος της χρονιάς, οι επικρατέστεροι υποψήφιοι για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι σύμφωνα με το Variety ο Πολ Ραντ κι ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ.

Δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη ανακοίνωση από το team

της Μάρβελ και τα δημοσιεύματα επικαλούνται μόνο ανώνυμες πηγές, αλλά και οι δυο επιλογές μοιάζουν αρκετά «στοχευμένες», για να πείσουν ότι δεν πρόκειται για φήμες και η παραγωγή βρίσκεται στην τελική ευθεία της ανακοίνωσης του πρωταγωνιστή που θα μεταμορφωθεί στον νέο υπερήρωα.

Ο χαρακτήρας του Henry –Hank – Pym, επιστήμονας με alter ego τον υπερήρωα Ant-Man, μπορεί να συρρικνώνεται στο μέγεθος εντόμου όταν είναι απαραίτητο και να διογκώνεται ως γίγαντας όταν και πάλι το καθήκον το απαιτεί. Κινηματογραφικά θα εμφανιστεί στις οθόνες όχι πριν από τον Ιούλιο του 2015, ενώ η ματιά του Ράιτ για τον νέο υπερήρωα, ειδικά αν επιλέξει έναν από τους δύο φιναλίστ για το ρόλο, φαίνεται να κινείται στα μονοπάτια μιας πιο ανάλαφρης, ακόμα και χιουμοριστικής παρουσίας, βασισμένος στο σενάριο με την υπογραφή του Τζο Κόρνις («Τεν-Τεν», «Attack the Block»). Πώς σας φαίνονται οι επιλογές για το ρόλο; Θα προτιμούσατε κάποιον άλλο;

Ανθή Νταουσάνη

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα