Δροσιστικό «Frozen» τίζερ από το νέο καρτούν της Ντίσνεϊ!

08:31 19/6/2013 - Πηγή: TNSite

Μετά τα «Μαλλιά Κουβάρια» και το «Ραλφ: Η Επόμενη Πίστα», η Ντίσνεϊ ετοιμάζεται να ξαναχτυπήσει με το παγωμένο «Frozen», που μπορεί εν μέσω καλοκαιριού να ακούγεται δροσιστικό, αλλά δε θα .. παγοδρομηθεί πριν από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Η νέα animated περιπέτεια βασίζεται στο κλασικό παραμύθι της «Βασίλισσας του Χιονιού», αλλά το πρώτο τίζερ προσπαθεί να αποφύγει αυτήν την αναφορά, θυμίζοντας περισσότερο «Εποχή των Παγετώνων» και δίνοντας έμφαση στην fun πλευρά του καρτούν, παρά στην πλοκή, που θα μπορούσε να αποθαρρύνει το ενήλικο κοινό. Η τελευταία πάντως διασκευάζει το γνωστό παραμύθι με ηρωίδες δυο αδελφές: η Έλσα, η Βασίλισσα του Χιονιού (Ιντίνα Μέντζελ) έχει μαγέψει το βασίλειό της με ένα ξόρκι που φέρνει στην περιοχή ατέλειωτο χειμώνα και παγετό.

Η τολμηρή κι αισιόδοξη Άννα (Κρίστεν Μπελ), που τυχαίνει να είναι αδελφή της Έλσα, αποφασίζει να διασχίσει τους πάγους και να βρει τη Βασίλισσα για να λύσουν τα μάγια και να ξαναρχίσει η εναλλαγή των εποχών. Στη διαδρομή της η Άννα θα χρειαστεί τη συνδρομή του Κρίστοφ, ενός σκληροτράχηλου βουνίσιου (Τζόναθαν Γκροφ) και του ταράνσου του Σβεν, αλλά θα έχει στο πλευρό της και το χιονάνθρωπο Όλαφ (Τζος Γκαντ)- οι δυο τελευταίοι χαρακτήρες πρωταγωνιστούν στο τρέιλερ. «Η Άννα είναι ένας χαρακτήρας που δεν έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο προσκήνιο, περνάει απαρατήρητη» αναφέρει η Κρίστελ Μπελ, που δανείζει τη φωνή της στη νέα ηρωίδα της Ντίσνεϊ. «Όταν η αδελφή της τη χρειάζεται, αναγκάζεται να βγει μπροστά».

Το τρέιλερ είναι διασκεδαστικό, αλλά μάλλον όχι αρκετά ενδεικτικό της συνολικής εικόνας του παραμυθένιου «Frozen», που μάλλον θα αποκαλυφθεί στο ολοκληρωμένο τρέιλερ που θ’ ακολουθήσει.

Ανθή Νταουσάνη

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα