Δίπλα του στα δύσκολα

11:22 1/1/2014 - Πηγή: TNSite
Σημαντικά αυξημένη είναι η προσέλευση του κόσμου του Παναθηναϊκού στο γήπεδο σε σχέση με την περασμένη περίοδο. Παρά την αποχώρηση πολλών μεγάλων ονομάτων και την αρχική αβεβαιότητα για το πού βαδίζει το «τριφύλλι», οι φίλοι των «πράσινων» στέκονται δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα σε μία δύσκολη περίοδο, κόντρα στα δικά της, αλλά και στα δικά τους (λόγω κρίσης) προβλήματα.

Η σύγκριση με την περσινή σεζόν είναι ενδεικτική. Στα μέχρι τώρα εντός έδρας παιχνίδια του στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός

έχει κόψει 80.592 εισιτήρια, ήτοι 10.074 κατά μέσο όρο (χωρίς φυσικά να υπολογίζεται το κεκλεισμένων των θυρών ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα). Πέρσι στα αντίστοιχα παιχνίδια είχαν κοπεί 69.580 εισιτήρια, δηλαδή 7.731 ανά αγώνα. Καταγράφεται, λοιπόν, αύξηση της τάξεως του 23,43%, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου υπήρχε πέρσι μόνο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τότε στο ΟΑΚΑ είχαν κοπεί 27.673 εισιτήρια, ενώ φέτος 15.009 αλλά για τον απλούστατο λόγο ότι η χωρητικότητα του «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν επέτρεπε μεγαλύτερο αριθμό.

Τα οφέλη του Παναθηναϊκού είναι πολλαπλά. Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή και μετατρέπει σε καλή έδρα το γήπεδο της Λεωφόρου, καθώς οι φωνές των λίγων φίλων της ομάδας που πήγαιναν πέρσι στο γήπεδο χάνονταν στο αχανές ΟΑΚΑ. Και πέραν των αγωνιστικών κερδών, υπάρχουν και τα οικονομικά για την ΠΑΕ, καθώς με την αποχώρησή της από το ΟΑΚΑ γλίτωσε ένα μεγάλο ποσό που πλήρωνε για τη χρήση του, ενώ το κόστος στη δική του Λεωφόρο είναι για τον Παναθηναϊκό πολύ μικρότερο.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα