Διαζύγιο μετά από 11 χρόνια και για τον Ρίτσαρντ Γκιρ

15:08 27/9/2013 - Πηγή: TNSite

Επιδημία διαζυγίων φαίνεται πως χτύπησε τους τελευταίους μήνες το Χόλυγουντ. Τελευταίο θύμα της είναι ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ, ο οποίος έπειτα από 11 χρόνια έγγαμου βίου φαίνεται πως χωρίζει με τη δεύτερη σύζυγο του, ηθοποιό και μοντέλο, Κάρεϊ Λόουελ. Οι ίδιοι μπορεί ακόμα να μην το έχουν επιβεβαιώσει, ωστόσο, δημοσίευμα της «Νιου Γιορκ Ποστ» αναφέρει πως οι δυο καλλιτέχνες «περνούν λίγο χρόνο χωριστά ο ένας από τον άλλον».

Η αιτία του χωρισμού τους δεν έχει γίνει γνωστή ενώ εκπρόσωπος του ηθοποιού αρνείται να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση. Παρ' όλα αυτά δεν είναι

λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το ζευγάρι διαφωνούσε σε βασικά θέματα, όπως ο τρόπος ζωής που ο καθένας ήθελε να υιοθετήσει.

Ο καρδιοκατακτητής Ρίτσαρντ Γκιρ, ισχυρίζονται οι κακές γλώσσες του Χόλυγουντ, επιθυμούσε μια ήσυχη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ η πρώην αγαπημένη του «ήθελε έντονη κοινωνική ζωή». Το ζευγάρι, το οποίο από τον γάμο του απέκτησε έναν γιο, τον Όμερ, παντρεύτηκε κρυφά το 2002 ύστερα από επτά χρόνια σχέσης.

Όταν λίγο αργότερα το μυστικό τους αποκαλύφθηκε, ο ηθοποιός εξέφρασε δημοσίως τον θαυμασμό και την αγάπη του για την Λόουελ σε συνέντευξή του στην «Ντέιλι Μέιλ». «Έφτασε η ώρα να πω σε όλο τον κόσμο πως είμαι πιο ευτυχισμένος και πιο χαλαρός από ποτέ. Της ζήτησα να με παντρευτεί πριν από τρία χρόνια, ωστόσο, μόλις τώρα τα καταφέραμε. Η Κάρεϊ μού έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή.

Και πράγματι ο γάμος κάνει τη διαφορά, εάν το κάνεις από την καρδιά σου. Είναι ορόσημο για τη σχέση μας» δήλωνε ο ηθοποιός λίγες ημέρες μετά τον γάμο του και επτά χρόνια μετά το πρώτο του διαζύγιο από το σούπερ μόντελ Σίντι Κρόφορντ.

SpiroSpero

Keywords
Τυχαία Θέματα