Διαζύγιο 300 εκατομμυρίων δολαρίων

20:49 7/8/2013 - Πηγή: TNSite

Δεν είναι λίγες οι φορές που είχαν ακουστεί φήμες για χωρισμό των δύο χολιγουντιανών ηθοποιών.Όμως οι δυο τους έβρισκαν τον τρόπο να ξεπεράσουν τα προβλήματα και να συνεχίσουν την κοινή τους ζωή. Το 2010 ο Ντάγκλας διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα που τον ανάγκασε να υποβληθεί σε μακρόχρονες χημειοθεραπείες. Λίγο αργότερα ακολούθησαν τα προβλήματα διπολικής διαταραχής της Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς που τα αντιμετώπισε με την εισαγωγή της σε κέντρο θεραπείας μανιοκαταθλιπτικών διαταραχών.

Ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται ότι η κατάσταση είναι πιο σοβαρή. Σύμφωνα με το περιοδικό τα ψυχολογικά προβλήματα

της Κάθριν (η οποία έχει νοσηλευθεί δύο φορές σε κλινική), οδήγησαν τον Μάικλ Ντάγκλας να πάρει την απόφαση του χωρισμού. Το προηγούμενο διαζύγιό του , όταν χώρισε το 2000 με την πρώτη του σύζυγο Ντιάντρα έπειτα από 23 χρόνια γάμου, του είχε στοιχίσει μόλις 45 εκατ. δολάρια, ωστόσο φαίνεται πως τώρα θα χρειαστεί να βάλει το χέρι αρκετά πιο βαθειά στην τσέπη του, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα θα δώσει 300 εκατ. δολάρια.

Ο Ντάγκλας φέρεται αποφασισμένος να εγκαταλείψει σύζυγο και παιδιά – τον 12χρονο Ντίλαν και τη 10χρονη Κάρις – και να μείνει στη βίλα ενός φίλου του, ωστόσο θα καθυστερήσει την επίσημη ανακοίνωση έως τον Σεπτέμβρη και συγκεκριμένα, μετά τα βραβεία «Emmy».

Το ζευγάρι δεν έχει απαντήσει ακόμα στο δημοσίευμα αν και πρέπει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο περιοδικό έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές ότι δημοσιεύει ψεύτικα διαζύγια για να πουλήσει φύλλα.

matrix24

Keywords
Τυχαία Θέματα