Διακοπές με το protothema.gr: Εύκολα και γρήγορα με tablet ή κινητό

14:01 13/8/2013 - Πηγή: TNSite

Χωρίς τεχνολογικούς περιορισμούς

13/08/201313:15

13/08/201313:15

Διακοπές με το protothema.gr: Εύκολα και γρήγορα με tablet ή κινητό

- Η τεχνολογική καινοτομία του responsive design που εφαρμόζουμε επιτρέπει την προσαρμογή όλου του περιεχόμενου σε οποιαδήποτε συσκευή.
- Πιστός σύντροφος ενημέρωσης όλο το καλοκαίρι,

όπου και άν βρίσκεστε.

- Η τεχνολογική καινοτομία του responsive design που εφαρμόζουμε επιτρέπει την προσαρμογή όλου του περιεχόμενου σε οποιαδήποτε συσκευή. - Πιστός σύντροφος ενημέρωσης όλο το καλοκαίρι, όπου και άν βρίσκεστε. Δύο μήνες συμπληρώνει στον "άερα' του διαδυκτίου το νέο αναβαθμισμένο site του ΘΕΜΑτος. Με τις αλλαγές προσπάθησαμε να ανταποκριθούμε στις δικές σας ανάγκες όσον αφορά το περιέχομενο,την αισθητική και την λειτουργικότητα χρήσης.

Με την δική σας βοήθεια και τις παρατηρήσεις βελτιώσαμε ορισμένα σημεία και επιλύσαμε πολλά προβλήματα. Αν κρίνουμε απο την σταθερή ανοδική πορεία της δεικτών επισκεψιμότητας (μοναδικοί επισκέπτες, συχνότητα επισκέψεων και σελιδοπροβολές) η προσπάθεια αναβάθμισης κέρδισε ένα καλό βαθμό απο όλους εσάς που επιλέγετε το protothema.gr για την ενημερωσή σας.

Ωστόσο τους καλοκαιρινούς μήνες και εδικά τώρα στην καρδιά των διακοπών, το πρόβλημα είναι ότι βρισκόμαστε μακρυά από το PC ή το laptop, απο το γραφείο ή το σπίτι. Αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να χάσετε την ενημερωσή μας για "οσα γίνονται εκεί έξω" Η βασική καινοτομία στο καινούργιο protothema.gr είναι η καλύτερη αξιοποίηση των σύγχρονωντεχνολογικών δυνατότητων, προσφέροντας σελίδες που προσαρμόζονταιαυτόματα στην οθόνη του επισκέπτη - responsive web design (RWD)

Με απλά λόγια το περιεχόμενο του site εμφανίζεται τέλεια σε οποιαδήποτε συσκευή καθώς επίσης και σε οποιαδήποτε ανάλυση. Η ανάγνωση των θεμάτων γίνεται χωρίς τεχνολογικούς περιορισμούς από οποιαδήποτε συσκευή tablet ή κινητό τηλέφωνο. Ανάλογα με τη συσκευή που έχετε θα δείτε το site στην αντίστοιχη βελτιστοποιημένη έκδοση για τη συγκεκριμένη συσκευή. Το responsive web design του protothema.gr ενισχύει την αναγνωστικήεμπειρία του χρήστη ενώ παράλληλα κάνει πανεύκολη την πλοήγηση.

Με την καινούργια μορφή του site γινόμαστε μεγαλύτεροι, ταχύτεροι και κυρίως, ακόμη πιο λειτουργικοί. Πάρτε μαζί σας το protothema.gr με tablet ή κινητό τηλέφωνο όπου κι άν πάτε για τις διακοπές. Εμείς είμαστε εδώ να σας ενημερώνουμε κάθε λεπτό για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο με ταχύτητα, αξιοπιστία και πληρότητα.
Καλές διακοπές.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα