«Δεν τίθεται θέμα παρέκκλισης από τα συμφωνηθέντα με την τρόικα»

23:49 27/6/2013 - Πηγή: TNSite
Η επιστολή του προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ προς τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη «κινείται σε θετική κατεύθυνση», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, μιλώντας από τις Βρυξέλλες στο ΡΙΚ, και απέρριψε αιτιάσεις ότι είναι αρνητικό το περιεχόμενο της επιστολής για την Κύπρο.

Αναγνωρίζονται,

ανέφερε ο κύπριος εκπρόσωπος, οι πρακτικές δυσκολίες στην διαδικασία εφαρμογής του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής και συζητούνται, ώστε να μπορέσει η Κυπριακή Δημοκρατία να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και για τον κυπριακό λαό και για τους δανειστές της.

Η κυβέρνηση, προσέθεσε ο κ. Στυλιανίδης, επαναβεβαιώνει ότι δεν τίθεται θέμα παρέκκλισης από τα συμφωνηθέντα με την τρόικα ούτε μη εφαρμογής του μνημονίου.

Ανακοίνωσε, επίσης, ότι ο κύπριος Πρόεδρος ενδέχεται να συζητήσει τα θέματα που προκύπτουν σε επαφές με Ευρωπαίους αξιωματούχους και εκπροσώπους των δανειστών της Κύπρου, στη διάρκεια της επίσκεψής του στο Βερολίνο, στις αρχές Ιουλίου, για τη διάσκεψη με θέμα «ανεργία ανάμεσα στους νέους».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα