«Δεν θα χρησιμοποιήσω τη σχέση των δύο χωρών…»

23:16 6/9/2013 - Πηγή: TNSite
Η πολιτική δεν έχει καμία θέση στον αθλητισμό. Κι ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν δείχνει διατεθειμένος να τα… μπλέξει εν όψει του αγώνα της Ελλάδας με την Τουρκία το Σάββατο. Άλλωστε το κίνητρο είναι από μόνο του υψηλό για τους παίκτες του και δεν χρειάζονται έξτρα.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ως φιλοξενούμενος στο τουρκικό αθλητικό δίκτυο NTV Spor είπε επί του θέματος: «Ξέρω πως υπάρχει μία περίεργη σχέση ανάμεσα στις δύο χώρες,
αλλά δεν θα το χρησιμοποιήσω αυτό για να δώσω κίνητρο στους παίκτες μου. Κάθε ομάδα οφείλει να μπαίνει στο γήπεδο με το υψηλότερο κίνητρο, χωρίς να χρειάζεται έξτρα ώθηση».

Όσο για τον αγώνα του Σαββάτου, o ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: «Η Τουρκία είναι καλή ομάδα. Διαθέτει κάποιους εξαιρετικούς παίκτες, έχει μεγάλα κορμιά και είναι πολύ δυνατή κοντά στο καλάθι. Δεν είναι το πρόσωπό της αυτό που έδειξε στα δύο πρώτα παιχνίδια της. Μάλιστα αυτές οι δύο ήττες θα της δώσουν έξτρα ώθηση για τη συνέχεια. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Τέλος για τις βλέψεις της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ απέφυγε να μιλήσει περί μεταλλίων. «Δεν πιστεύω πως είμαστε η καλύτερη ομάδα τώρα, αλλά ελπίζω να βελτιωθούμε στη διάρκεια της διοργάνωσης».

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα