«Δεν πάει στο διάολο η γερμανική πρεσβεία»

18:56 6/6/2013 - Πηγή: TNSite
Ανέβασε και πάλι δύο πανό κατά της Γερμανίας στα μπαλκόνια του σπιτιού του στο Κολωνάκι ο γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος. Ο ίδιος, δήλωσε στο newsbeast.gr, ότι έχει δικαίωμα να ξανανεβάσει τα πανό και, μάλιστα, περιέγραψε την περιπέτειά του την προηγούμενη φορά που είχε ανεβάσει τα πανό.

Ο σκηνοθέτης είχε συλληφθεί και είχε κρατηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα του Συντάγματος. Την επόμενη ημέρα αφού είχε οδηγηθεί στον Εισαγγελέα , με την αυτόφωρη διαδικασία, αθωώθηκε.

Σήμερα, αστυνομικοί με μοτοσικλέτες εμφανίστηκαν

ξανά στο σπίτι του σκηνοθέτη και απλώς έλεγξαν τα στοιχεία του. Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Κολλάτος στο newsbeast.gr, η γερμανική πρεσβεία κάλεσε την αστυνομία για να πάει στο σπίτι του σκηνοθέτη και ο ίδιος συνέχισε λέγοντας «Δεν πάνε στο διάολο…». Το σπίτι του σκηνοθέτη βρίσκεται απέναντι από κτίριο της γερμανικής πρεσβείας.

Σημειώνεται πως ο σκηνοθέτης έχει οργανώσει μια μικρή γιορτή απόψε στο σπίτι του, όπου θα προβληθεί και ένα κομμάτι από την ταινία του.

Τα πανό του Δημήτρη Κολλάτου αναφέρουν: «27 Απριλίου 1941 Οι Γερμανοί μπήκαν στην Αθήνα. Αντισταθήκαμε» και «Απρίλιος 2013 Οι Γερμανοί είναι στην Αθήνα. Κοιμόμαστε».

Δείτε τις δηλώσεις του σκηνοθέτη στο newsbeast.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα