Χωρίζουν Κοραλία Καράντη - Γιώργος Λιάνης!

18:15 16/10/2013 - Πηγή: TNSite

Η Κοραλία Καράντη και ο Γιώργος Λιάνης χωρίζουν. Το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό ζουν πλέον χωριστά και αν και αίτηση διαζυγίου δεν έχει ακόμα κατατεθεί, η λύση του γάμου τους φαίνεται να είναι μονόδρομος.

Η ηθοποιός μιλώντας αποκλειστικά στο FTHIS.GR είπε: "Ναι είναι αλήθεια, χωρίσαμε με τον Γιώργο . Δεν έχει νόημα να το κρύβει κάνεις και δεν μου αρέσει να λέω ψέματα. Ζούμε σε χωριστά σπίτια εδώ και καιρό και πλέον όλα έχουν πάρει τον δρόμο του διαζυγίου. Οι περισσότερες σχέσεις έχουν ημερομηνία λήξης. Είμασταν μαζί για πάνω

από 10 χρόνια. Είμασταν πάντα άνθρωποι χαμηλών τόνων χωρίς να προκαλούμε γι' αυτό και θα παρακαλούσα από όλους μία διακριτικότητα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί νομίζω πως το ότι χώρισα εγώ δεν ενδιαφέρει τον κόσμο. Εύχομαι να δείξουν όλοι διακριτικότητα".

Δέκα χρόνια κράτησε ο γάμος τους που έγινε τον Μάϊο του 2003 με απόλυτη μυστικότητα στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου του Λουμπαρδιάρη και μάλιστα στις 11 τη νύχτα για να μην τους δει κανείς.Οι δυο τους γνωρίστηκαν μόλις έναν χρόνο πριν το καλοκαίρι του 2002 στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού φεστιβάλ των Πρεσπών που καθιέρωσε και διοργανώνει χρόνια τώρα με επιτυχία ο Φλωρινιώτης πολιτικός.

Ο έρωτάς τους ήταν σφοδρός και μέσα σε λίγους μόλις μήνες τους οδήγησε στα σκαλιά της μικρής γραφικής εκκλησούλας.

Ο Γιώργος Λιάνης και η Κοραλία Καράντη δεν έχουν αποκτήσει παιδιά μαζί. Η ηθοποιός έχει έναν γιο από τον γάμο της με τον Τζώνη Καλημέρη και ο Γιώργος Λιάνης μία κόρη και ένα γιο από προηγούμενο γάμο του.

Από τότε, μέχρι σήμερα δεν έδωσαν ποτέ δικαίωμα για σχόλια. Ζούσαν ήρεμα σε ένα διαμέρισμα στο Ψυχικό και έκαναν από καιρό σε καιρό κάποιες κοινές εμφανίσεις συνήθως σε θεατρικές πρεμιέρες αφού το θέατρο και γενικά ο πολιτισμός είναι μεγάλη κοινή τους αδυναμία.Σήμερα το κοινό τους διαμέρισμα στο Ψυχικό ξενοικιάστηκε και ο καθένας τράβηξε τον δικό του δρόμο.

Ειρήνη Ν.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα