Χωρίς βιασύνη η ενίσχυση

13:14 7/8/2013 - Πηγή: TNSite
Την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για το επίπεδο της ΑΕΚ είχε ο Τραϊανός Δέλλας στο προχθεσινό φιλικό με την Νέα Ιωνία.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου κινούνται για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, αφού εκεί παρατηρήθηκε πως υπάρχει κενό.

Επιθυμία του προπονητή είναι να κλείσει άμεσα αυτή η υπόθεση, όμως η όποια κίνηση θα γίνει χωρίς

βιασύνη και μόνο με γνώμονα να καλυφθεί το συγκεκριμένο κενό.

Είναι γνωστό πως στην Ένωση ψάχνουν για παίκτες που μπορούν να έχουν παρόν και μέλλον στην ομάδα. Μάλιστα, μπορεί να υπάρξει και κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση κοντά στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Επίσης, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο κινούνται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Αυτή, μάλιστα, είναι μία από τις βασικές κινήσεις που θα κάνουν, αφού οι Τσούπρος, Σταθάκης και Ντούμπερετ χρειάζονται έναν «δάσκαλο» για να μάθουν κάποια πράγματα δίπλα του και να μπορέσουν να πάρουν αργότερα εκείνοι τις ευκαιρίες τους.

Όσον αφορά την υπόθεση του Χουάν Κάλα, και χθες ο 24χρονος στόπερ, με μεσολαβητή τον Μιγκέλ Κορδέρο, έριξε «γέφυρες» προς την πλευρά της Ενωσης για να δηλώσει διαθέσιμος να αγωνιστεί και στην τρίτη κατηγορία.

«Αν βρεθεί τρόπος να πάω, δεν έχω κανένα πρόβλημα, αρκεί να ικανοποιηθώ οικονομικά», είναι το μήνυμα του Ισπανού αμυντικού. Ανασταλτικό παράγοντα, όμως, παίζει το κασέ του παίκτη, αφού αυτή τη στιγμή στη Σεβίλλη παίρνει 250.000 ευρώ ετησίως.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα