Μπακογιάννη για Μπαλτάκο: Καλό είναι ο Σαμαράς να του επιβάλει λίγη σιωπή

09:57 22/10/2013 - Πηγή: TNSite

"Καλό είναι να του επιβάλει λίγο σιωπή. Ένας γραμματέας υπουργικού συμβουλίου αποφεύγει να κάνει πολιτικές δηλώσεις. Προτιμώ να ακούω τον πρωθυπουργό που έχει την ευθύνη των όσων λέει, να μιλάει που έχει την ευθύνη τον λόγων του παρά να ακούω τον κ. Μπαλτάκο", είπε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη.

Χρειάζεται ουσιαστική πολιτική διαπραγμάτευση

Αναφερόμενη στο δημοσιονομικό κενό, είπε: "Δεν καταλαβαίνω τον Ιούλιο πώς είναι δυνατόν να μην έχουμε δημοσιονομικό κενό και το Σεπτέμβριο να έχουμε. Είναι παιχνίδι επιβολής για τα επόμενα δυο χρόνια, για το πώς θα διαχειριστούμε

την επόμενη ημέρα".

"Σήμερα μας πιέζει η τρόικα να κάνουμε κάποια πράγματα, η τρόικα δεν μας πιέζει να κάνουμε 1.000 πράγματα και δεν τα κάνουμε επειδή δεν μας πιέζει. Να γράψουμε το δικό μας μνημόνιο φτάνουμε κοντά στο λιμάνι με τεράστια προσπάθεια του ελληνικού λαού. Χρειάζεται ουσιαστικότατη πολιτική διαπραγμάτευση".

"Χρειάζεται πολιτική διαπραγμάτευση και επικοινωνιακή επίθεση στην Ευρώπη", πρόσθεσε.

Ο Τσίπρας "δεν άρθρωσε μία πειστική εναλλακτική λύση"

Όσον αφορά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είπε, ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του δεν μπόρεσε να αρθρώσει μια πειστική εναλλακτική λύση.

"Ο λαϊκισμός είναι ενδημικό πρόβλημα και στη ΝΔ. Πρέπει να δώσουμε μάχη κατά του λαϊκισμού. Ο κόσμος δεν θέλει ούτε σήμερα να ακούει αλήθειες", τόνισε.

Η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ακόμη, ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να πάει σε πρόωρες εκλογές.

"Ο κ. Καμίνης βρήκε ένα κύκλωμα"

Ακόμη, αναφερόμενη στον τρόπο χορήγησης πιστοποιητικών γεννήσεων από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων, με αφορμή την υπόθεση της μικρής Μαρίας, είπε:

"Ο κ. Καμίνης βρήκε ένα κύκλωμα. Εγώ δεν θυμάμαι να γινόντουσαν τόσες δηλώσεις εκτός μαιευτηρίου στην εποχή μου. Ας γίνει μια έρευνα και για τα μελαχρινά παιδάκια στους καταυλισμούς".

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα