Αθηνά Οικονομάκου: Μου αρέσουν οι άντρες που έχουν πρόβλημα

18:14 14/12/2013 - Πηγή: TNSite

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Mega, «Κλεμμένα Όνειρα», αλλά και της θεατρικής παράστασης «Το Κτελ» των Μουτσινά-Διαγούπη, μίλησε στο «DownTown» Κύπρου για τις επιλογές που έκανε στους κατά καιρούς συντρόφους της.

Προτιμάς τα «καλά παιδιά» ή τους άντρες που είναι λίγο αλήτες;Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν οι άντρες που έχουν πρόβλημα. Ειδικά όταν ήμουν πιο μικρή, αν ο άλλος δεν είχε κάποια… θέματα, τα οποία θα έπρεπε να επιλύσω, δεν μου προκαλούσε το ενδιαφέρον. Μπορώ να σου πω μάλιστα ότι αν έβλεπα ότι δεν υπήρχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, το δημιουργούσα (γελά). Ήθελα να έχω το ρόλο της μητέρας, της φίλης, της νοσοκόμας, του Πυγμαλίωνα. Πίστευα ότι σκοπός μου σε αυτή τη ζωή ήταν να τον φέρω στον ίσιο δρόμο! Τα τελευταία χρόνια όμως, ομολογώ ότι έχει αρχίσει να με κουράζει αυτό το μοντέλο άντρα. Εντάξει, δεν έχω πάει και στο άλλο άκρο, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει η ιδανική σχέση, όπου όλα θα είναι ρόδινα, αλλά μου αρέσει να υπάρχει ένταση και, πολλές φορές, φτάνω τον άλλον στα όριά του. Έχω υπάρξει με άντρα που δεν με εμπιστευόταν και μου έκανε τη ζωή δύσκολη με τη ζήλια του, έχω κάνει σχέση με κάποιον που δεν είχε ξεπεράσει ακόμα τον προηγούμενο δεσμό του. Σε γενικές γραμμές, είναι μετρημένες οι φυσιολογικές σχέσεις που είχα.

Να υποθέσω ότι πέρασες πρόσφατα μία ερωτική απογοήτευση που σε έκανες να καταλάβεις ότι πρέπει να δίνεις περισσότερη σημασία σε εσένα και στις επιθυμίες σου;Σίγουρα έχει σχέση με καταστάσεις που έχω βιώσει στην προσωπική μου ζωή, αλλά γενικότερα πρέπει να μάθω να βάζω όρια και στους συνεργάτες και στους φίλους, ακόμα και στα μέλη της οικογένειάς μου. Αν αγαπήσω περισσότερο εμένα, θα με εκτιμήσουν περισσότερο και οι άλλοι. Έχω κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό μου τον τελευταίο χρόνο, και το μήνυμα που υπάρχει στο τατουάζ που έκανα πρόσφατα ίσως είναι και το αποτέλεσμα αυτής της εσωτερικής διεργασίας.

Σε σχέση με τα προσωπικά σου, πιστεύεις ότι έχεις κάνει λάθος επιλογές συντρόφων;Όχι. Ήμουν με άντρες που μπορούσα να αντέξω εκείνη την περίοδο και που μου ταίριαζαν. Πάντα, ελκύουμε τους ανθρώπους με τους οποίους μπορούμε να συνυπάρξουμε, σε κάθε φάση της ζωής μας. Αυτό που ίσως έχει αλλάξει πια είναι ότι έχω περισσότερες απαιτήσεις από τους άλλους. Αν, λοιπόν, τώρα λέω ότι «θα με αγαπάω και θα με προσέχω», είναι ίσως γιατί παλαιότερα δεν έδειχνα στους συντρόφους μου ότι έχω ανάγκη να με φροντίζουν.

Είσαι σε κάποια σχέση αυτή την περίοδο;Το ξέρεις ότι έχω μία κλασική απάντηση που δίνω πάντα, όταν μου κάνουν αυτή την ερώτηση: «Είμαι πολύ καλά».

Πώς θα αντιδρούσες, αν ο σύντροφός σου, σου ζητούσε να μιλήσεις ανοιχτά σε μία συνέντευξή σου για τη σχέση σας;Δεν είχα ποτέ τέτοιο σύντροφο. Αλλά, αν υποθέσουμε ότι είχα, θα του απαντούσα ότι αυτή είναι η στάση ζωής μου, γιατί αν μπω στη διαδικασία να διαψεύδω ή να επιβεβαιώνω αν χώρισα ή αν έκανα μία καινούρια σχέση, θα μπω σε ένα φαύλο κύκλο από τον οποίο δεν θα φύγω ποτέ! Δεν μου αρέσουν οι άντρες που έχουν τέτοιου είδους ανασφάλειες. Μπορώ να επιβεβαιώσω τον σύντροφό μου, χωρίς να χρειαστεί να μάθει για τη σχέση μας όλη η Ελλάδα.Θα στεναχωριόσουν αν ο Ησαΐας Ματιάμπα, με τον οποίο φημολογείται ότι χωρίσατε το καλοκαίρι, παραδεχόταν σε μία συνέντευξή του ότι είχατε σχέση, όπως είχε κάνει στο παρελθόν και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης;Γιατί να στεναχωρεθώ; Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του και μπορεί να κάνει ό,τι νομίζει.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα