Ασθενοφόρο στο σπίτι του Justin Bieber!

16:08 16/12/2013 - Πηγή: TNSite

Έκτακτη κλήση δέχθηκε η Άμεση Βοήθεια από την έπαυλη του Justin Bieber όταν ένα ανήλικο κορίτσι λιποθύμησε -εικάζεται από το υπερβολικό αλκοόλ- ενώ ο popstar έκανε πάρτι. Η κοπέλα λιποθύμησε κατά τις 3 τα ξημερώματα, όταν πραγματοποιήθηκε η κλήση, αλλά οι άνδρες ασφαλείας ξανατηλεφώνησαν δεκαπέντε λεπτά μετά και ακύρωσαν την κλήση ασθενοφόρου καθώς πλέον δεν συνέτρεχε λόγος.

Όπως μετέδωσε το ΤΜΖ, κατά το πάρτι του popstar όπου το αλκοόλ έρρεε άφθονο και υπήρχαν και αρκετοί ανήλικοι,

κάτω των 21 τουλάχιστον που είναι το όριο για κατανάλωση αλκοόλ, μία νεαρή κοπέλα λιποθύμησε από το μεθύσι και κλήθηκε ασθενοφόρο. Ωστόσο το κορίτσι συνήλθε περίπου 15 λεπτά μετά κι όταν άκοΥσε ότι έρχεται άμεση βοήθεια ζήτησε να ακυρωθεί καθώς θα τη μετέφεραν οι φίλοι της στο νοσοκομείο, αν και τελικά προτίμησε να πάει σπίτι της να κοιμηθεί.

Πηγή ανέφερε στη MailOnline ότι η ομάδα ασφαλείας του τραγουδιστή κάλεσε ιατρική βοήθεια ως μέτρο πρόληψης, αλλά η γυναίκα επανέκτησε τις αισθήσεις της και αποδείχθηκε ότι ήταν μια χαρά.

Τα πάρτι του Bieber έχουν φίνει διάσημα καθώς ενοχλεί τους γείτονές του που πολλάκις έχουν διαμαρτυρηθεί για τον θόρυβο και την αναστάτωση. Ο νεαρός τραγουδιστής αγόρασε την έπαυλη πριν από έναν χρόνο αντί 6,5 εκατ. δολαρίων κι από τότε η γειτονιά έχει χάσει την ησυχία της!

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα