Απούσες από τους 100 ισχυρούς του Time, Μέρκελ και Λαγκάρντ

09:43 20/4/2013 - Πηγή: TNSite

Σύμφωνα με τη "Sueddeutsche Zeitung", το περιοδικό περιλαμβάνει προσωπικότητες όπως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο νεοεκλεγείς Πάπας Φραγκίσκος, ο Βορειοκορεάτης Πρόεδρος Κιμ Γιονγκ Ουν και ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Από τον κατάλογο απουσιάζουν, εκτός από την Άγκελα Μέρκελ, η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ και ακόμη 35 γυναίκες οι οποίες περιλαμβάνονταν στην περυσινή λίστα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό

Πρακτορείο.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς, ο μουσικός παραγωγός και ράπερ Τζέι Ζι, η 15χρονη Μαλάλα Γιουσαφζάι από το Πακιστάν, ο γερουσιαστής του Κεντάκι Ραντ Πολ, ο συνιδρυτής του PayPal Ελον Μασκ, η Kινέζα τενίστρια Λι Να και ο σταρ του Μπόλιγουντ Αμίρ Κχαν φιγουράρουν στα επτά διαφορετικά εξώφυλλα του τεύχους του περιοδικού Time που κυκλοφόρησε την Παρασκευή.

Φέτος περιλαμβάνονται σε αυτήν 35 γυναικεία ονόματα. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται στη λίστα για όγδοη φορά, ενώ φέτος έχει "στο πλευρό" του τη σύζυγό του, Μισέλ Ομπάμα.

Τη μουσική βιομηχανία εκπροσωπούν μεταξύ άλλων ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, η Κριστίνα Αγκιλέρα και η Μπιγιονσέ μαζί με τον σύζυγό της Τζέι Ζι. Ενώ τον κινηματογράφο, ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις και η Λένα Ντάναμ.

Στη λίστα περιλαμβάνονται ακόμη το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας Κέιτ Μίντλετον και ο κωμικός Τζίμι Φάλον.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα