Από στιγμή σε στιγμή γεννάει η Kate Middleton

17:50 22/7/2013 - Πηγή: TNSite

Ομαλά εξελίσσεται ο τοκετός της Kate Middleton, που νωρίς το πρωί της Δευτέρας πέρασε το κατώφλι του μαιευτηρίου, προκειμένου να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον πρίγκιπα William, ο οποίος πήρε άδεια και έσπευσε στο πλευρό της.

«Η δούκισσα του Cambridge μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο,

στην τελική ευθεία για να γεννήσει. Η μεταφορά της έγινε με αυτοκίνητο από το παλάτι του Kensington», ανέφερε εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας, προσθέτοντας πως δεν υπήρξε συνοδεία περιπολικού και η εγκυμονούσα έφτασε στο νοσοκομείο περίπου στις 08:00 (ώρα Ελλάδας).

Ο τοκετός είναι φυσιολογικός και η Δούκισσα του Cambridge θα γεννήσει το πρώτο της παιδί στην πτέρυγα «Lindo» του νοσοκομείου «St. Mary’s», εκεί όπου η πριγκίπισσα Diana έφερε στον κόσμο τον William, πριν από 31 χρόνια, ενώ την οσονούπω μαμά λέγεται ότι φροντίζει κορυφαία ομάδα γιατρών, με επικεφαλής τον πρώην γυναικολόγο της ίδιας της βασίλισσας, Marcus Setchell. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως παρούσες στη γέννα είναι η μητέρα και η αδερφή της Kate.

Ουδείς γνωρίζει το φύλο του μωρού, που θα είναι τρίτο στη σειρά της διαδοχής, με τις περισσότερες πιθανότητες να μιλούν για κοριτσάκι, ενώ ήδη έχει αποφασιστεί πως θα προσφωνείται «Αυτού Υψηλότητα Πρίγκιπας/ Πριγκίπισσα του Cambridge».

Ο ερχομός του πελαργού θα γίνει γνωστός με ανακοίνωση που θα αναρτηθεί σε τρίποδο, στο προαύλιο του Buckingham, η οποία θα αναφέρει το φύλο, το βάρος και την ώρα γέννησης του μωρού.

Στο μεταξύ, η βασίλισσα ενημερώνεται διαρκώς και, παρά το ότι βρίσκεται στο κάστρο του Windsor, αναμένεται να επιστρέψει το απόγευμα στο παλάτι, ενώ τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, που εδώ και ημέρες είχαν στήσει καραούλι έξω από το νοσοκομείο, μεταδίδουν διαρκώς έκτακτες ανταποκρίσεις από το Λονδίνο. Εκτός Λονδίνου είναι και ο πρίγκιπας Κάρολος, που βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στο Yorkshire, ενημερώνεται όμως συνεχώς για την εξέλιξη του τοκετού της νύφης του.

Έξω από το νοσοκομείο, αλλά και έξω από το Buckingham έσπευσαν και πολλοί Βρετανοί, την ώρα που τα στοιχήματα για το φύλο και το όνομα του μωρού δεν έχουν τελειωμό..

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα