Από όρχεις καγκουρό φτιάχνουν στην Κίνα Βιάγκρα

02:49 6/11/2013 - Πηγή: TNSite

"Αγοράζουμε ένα τόνο όρχεις κάθε μήνα από βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος και τα βάζουμε μέσα στο δικής μου κατασκευής μηχάνημα", λέει ο κ. Kreuger στη Sunday Mail. "Το μηχάνημα συμπιέζει τους όρχεις με αποτέλεσμα να διαχωρίζει το περιεχόμενο από το εξωτερικό δέρμα". Η επιχείρηση, μέχρι τώρα, ήταν περισσότερο επικεντρωμένη στην πώληση αναπτήρων, μπρελόκ και ανοιχτήρια φιαλών διαμορφωμένα από δέρμα όρχεων καγκουρό, σε περιοχές όπως ο Καναδάς και η Καλιφόρνια.

Να σημειωθεί πως επιχειρήσεις από την Αυστραλία εξάγουν προϊόντα όρχεων καγκουρό

εδώ περίπου τρία χρόνια, αφού στην Αυστραλία έχουν απαγορευθεί αυτά. Μεγάλος αριθμός κατασκευαστών πωλούν αποξηραμένους και σε σκόνη όρχεις, και οι τιμές προσκομίσουν μέχρι και τα 165 δολάρια ανά φιάλη.

Γιατί όμως θεωρούν στην Κίνα πως οι όρχεις καγκουρό έχουν τέτοιες... ικανότητες;

Ο κινέζικος ενθουσιασμός έχει τις ρίζες του στην παράδοση του συγκεκριμένου λαού και τις παραδοσιακές θεωρίες ιατρικής για την ενίσχυση της λίμπιντο. Έτσι, υπάρχουν παρόμοιες πωλήσεις πέους τίγρης και φίλτρα ή σκόνη από κέρατο ρινόκερου. Ένα φαινομενικά δημοφιλές προϊόν ανδρισμού με το όνομα “kangaroo essence” εξηγεί ότι τα αρσενικά καγκουρό έχουν κατά μέσω όρο 40 σεξουαλικούς συντρόφους. "Σύμφωνα με την ανάλυση," διαβάζει η περιγραφή του προϊόντος, "η ικανότητα να παράγει σπερματικό υγρό το αρσενικού καγκουρό είναι διπλάσιο από αυτό ενός ενήλικου ταύρου".

Να επισημανθεί πως και το κρέας από καγκουρό έχει επίσης υψηλή ζήτηση.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα