Αντζελίνα Τζολί: Η πιο καλοπληρωμένη ηθοποιός

20:01 31/7/2013 - Πηγή: TNSite

Είναι πλέον από τις λίγες ηθοποιούς του Χόλιγουντ που μπορεί να ζητήσει ό,τι θέλει για να λάβει μέρος σε μια δουλειά. Κανείς δεν θα της αρνηθεί οτιδήποτε, όχι μόνο επειδή είναι σταρ, αλλά και λόγω του συνολικού lifestyle της, που κάνει τους θεατές -άντρες και γυναίκες- να τη λατρεύουν.

Δεν είναι λοιπόν καθόλου περίεργο που η Αντζελίνα Τζολί είναι η πιο καλοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ, με κέρδη που πέρυσι έφτασαν τα 33 εκατομμύρια δολάρια,

δηλαδή σχεδόν 30 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», που μετά τους άντρες σταρ, δημοσιοποίησε και τη λίστα με τις πλέον καλοπληρωμένες γυναίκες της Μέκκας του κινηματογράφου, στη δεύτερη θέση φιγουράρει η φετινή νικήτρια του Οσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, Τζένιφερ Λόρενς, με κέρδη 26 εκατομμυρίων δολαρίων, τέσσερα εκατομμύρια περισσότερα από την περσινή νικήτρια, Κρίστεν Στιούαρτ, που φέτος είναι τρίτη. Ελληνικό «χρώμα» έχει η τέταρτη θέση, την οποία κατακτά η Τζένιφερ Ανιστον, με έσοδα 20 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει η Εμα Στόουν με 16 εκατομμύρια.

Το «Forbes» συνέταξε τον κατάλογο με βάση πληροφορίες από ατζέντηδες, μάνατζερ και άλλα στελέχη της κινηματογραφικής βιομηχανίας και υπολόγισε τα κέρδη των ηθοποιών στο διάστημα από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι τον Ιούνιο του 2013. Μεταξύ των «χαμένων» φέτος είναι η Σάντρα Μπούλοκ, που πέρσι βρισκόταν στην 3η θέση, αλλά φέτος είναι 7η με κέρδη 14 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η Τζούλια Ρόμπερτς έχει πέσει ακόμη πιο κάτω, στη 10η θέση, αφού έβγαλε 11 εκατομμύρια.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα