Άνοιγμα Μπαλάφα στη ΔΗΜΑΡ για συνεργασία

19:42 11/8/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Γ. Μπαλάφας, μιλώντας στην εφημερίδα "Real News", δηλώνει με ευθύτητα πως υπάρχουν περιθώρια κοινού βηματισμού με το κόμμα της Ανανεωτικής Αριστεράς, στο πλαίσιο της στρατηγικής στόχευσης του ΣΥΡΙΖΑ να διαμορφώσει ρεύμα εξουσίας.

"Αναφερόμαστε σε μία πλειοψηφία αντιμνημονιακή, δημοκρατική, προοδευτική και πατριωτική. Μια ήρεμη δύναμη ανατροπής. Σε αυτή τη στόχευση εντάσσουμε και την ισότιμη σχέση μας με τη ΔΗΜΑΡ", τονίζει ο Γιάννης Μπαλάφας, ο οποίος όμως αναφέρεται και στο ΠΑΣΟΚ

αλλά και στους ΑΝΕΛ.

ΣΥΡΙΖΑ, μετεκλογικά, σε κάθε περίπτωση, θα επιδιώξει τη μεγαλύτερη δυνατή συμπαράταξη στη βάση του προγράμματος που θα έχουν υπερψηφίσει οι Έλληνες πολίτες", ενώ απαντώντας στην ερώτηση για το εάν το κόμμα προλαβαίνει να κλείσει το ζήτημα με τις συνιστώσες ή βλέπει εκλογές το φθινόπωρο, λέει:

"Θα αναπροσαρμόσουμε τα χρονοδιαγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες της συγκυρίας. Οι συνιστώσες μαζί με όλο το δυναμικό των μελών και των φίλων του κόμματος θα δώσουν με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα τη μάχη για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ".

Τέλος, ο κ. Μπαλάφας αναφέρεται και στη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για επαναφορά του κατώτατου μισθού.

"Έχουμε ρητά δεσμευτεί ότι θα επαναφέρουμε τον κατώτατο μισθό και την κατώτατη σύνταξη στα επίπεδα του 2009. Πρόκειται για απόφαση που επικυρώθηκε ομόφωνα στο Συνέδριό μας".

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα