Αναβολή στη δίκη για τον φόνο των πέντε κυνηγών στο Αγρίνιο

17:49 25/10/2013 - Πηγή: TNSite
Αναβολή πήρε στο Πενταμελές Μεικτό Ορκωτό Εφετείο η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης του πενταπλού φονικού που συγκλόνισε το πανελλήνιο που τον Νοέμβριο του 2006.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν το πρωί στο δικαστικό μέγαρο Αγρινίου οι Διονύσης και Λυσίμαχος Φούκας, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε πέντε φορές ισόβια για την εν ψυχρώ δολοφονία πέντε κυνηγών στα Καλύβια του Αγρινίου, τον Νοέμβριο του 2006.

Ωστόσο, μετά από αίτημα των κατηγόρων υπήρξε αναβολή στην εκδίκαση, λόγω της απουσίας του δικηγόρου της οικογένειας των θυμάτων κ. Δημητρακόπουλου.

Οι

δύο δράστες του φονικού στα Καλύβια, μετεφέρθησαν πολύ νωρίς το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο και περίμεναν στον ειδικό χώρο κράτησης, ενώ ο Διονύσης Φούκας, φορούσε και αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Όπως μεταδίδει το cityvoice.gr, ο Λυσίμαχος Φούκας, υπέβαλε δια των δικηγόρων του αίτημα αποφυλάκισης, επικαλούμενος λόγους υγείας, το οποίο δεν έγινε αποδεκτό.

Στην αίθουσα του δικαστηρίου συγκεντρώθηκαν πλήθος συγγενών των θυμάτων, ενώ η όλη διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά χωρίς να υπάρξει καμία απολύτως αντίδραση.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα