Ανάλυση/Εκτίμηση ΟΦΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

10:49 30/3/2013 - Πηγή: TNSite
182. ΟΦΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (16:30)

* Στο NG και Under 2,5 οι 6/7 τελευταίες συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων και στις δύο έδρες.

* Το σημερινό παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:30 (και όχι στις 17:15, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο), λόγω του γνωστού προβλήματος με την πτώση του ενός πυλώνα στο «Γεντί Κουλέ».

Γήπεδο: «Θόδωρος Βαρδινογιάννης»
Διαιτητής: Γεώργιος Δασκαλόπουλος
Προϊστορία 10ετίας: 2-0-1

ΟΦΗ (12ος): Με τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 27ης αγωνιστικής στη Σούπερ

Λιγκ. Το «ποδαρικό» της αγωνιστικής κάνει το «καυτό» ματς του «Γεντί Κουλέ» ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο θα ξεκινήσει 45 λεπτά νωρίτερα του προγραμματισμένου, καθώς οι Κρητικοί εξασφάλισαν τελικά την άδεια διεξαγωγής του αγώνα στη φυσική έδρα τους, παρά το μεσοβδόμαδο πρόβλημα με την κατάρρευση ενός από τους πυλώνες. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είναι υποχρεωμένη να «κυνηγήσει» από το πρώτο λεπτό το «τρίποντο», προκειμένου να κάνει καθοριστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι δύο ισοπαλίες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές πήραν τη σκυτάλη από 4 «κολλητές» ήττες, με τον ΟΦΗ να είναι αυτή τη στιγμή 12ος με 28 βαθμούς, στο +3 από την «επικίνδυνη ζώνη». Παράλληλα, ενδεχόμενο σημερινό «τρίποντο» θα έχει και το χαρακτήρα γοήτρου, καθώς οι δύο ομάδες χαρακτηρίζονται από «άγρια» κόντρα εδώ και μία δεκαετία.

Προηγούμενο ματς: Στις 16 Μαρτίου ο ΟΦΗ έφυγε με το ισόπαλο 1-1 από τη Λιβαδειά. Δέχθηκε πρώτος γκολ στο 17ο λεπτό και ισοφάρισε με τον Παπάζογλου στο 39’.

Στατιστικό: Χωρίς νίκη οι Κρητικοί στις τελευταίες 6 αγωνιστικές (4 ήττες και 2 ισοπαλίες, με αυτή τη χρονική σειρά).

Απουσίες (5): Εμπύρετος ο κίπερ Αγριμάκης (9 συμ.), τραυματίες οι Ζαχαράκης (ΜΕ 20/0), Κυζιρίδης (ΜΕ 1/0) και Χαριτωνίδης (ΑΜ 6/0). Τιμωρημένος ο μέσος Μπανούσης (19/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Γουναρίδης – Μπούρμπος, Σαρ, Σόουζα, Ιωαννίδης – Βερόν, Μακρής – Βιτώρος, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης – Παπάζογλου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (5ος): Ένα μεγάλο διπλό ουσίας και γοήτρου, το οποίο θα τον διατηρήσει για τα... καλά εντός της ζώνης των πλέι οφ, θα επιζητήσει στο σημερινό παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η νίκη επί του Άρη στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής διατήρησε στα ύψη την ψυχολογία στο «στρατόπεδο» των Γιαννιωτών, με τους 38 βαθμούς να τους διατηρούν στην πρώτη πεντάδα, στο +3 από τον 6ο Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου έχει μαζέψει 6 βαθμούς στις 2 τελευταίες αγωνιστικές (διπλό με 0-1 επί της Ξάνθης στις 10 Μαρτίου) και συνεχίζει να... ζει το όνειρό της, πανάξια.

Προηγούμενο ματς: Με το νικηφόρο 2-0 επί του Άρη συνδύασε ο ΠΑΣ το σαββατοκύριακο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Μπορεί οι «κίτρινοι» να είχαν τρία δοκάρια, όμως οι Γιαννιώτες ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, κάνοντας το 1-0 με τον Ίλιτς στο 24’ και το 2-0 με τον Κοροβέση στο 64’.

Στατιστικό: Στο NG και Under 2,5 τα 8/10 τελευταία ματς του «Άγιαξ της Ηπείρου» (τα 2 για Κύπελλο).

Απουσίες (2): Τιμωρημένος ο μέσος Βίλα (25/0), τραυματίας ο μέσος Αυγενίκου (5/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Φεγκρούς – Πάντος, Λίλα, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ – Τσουκαλάς, Τζημόπουλος – Γεωργίου, Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης – Ίλιτς.

Εκτίμηση TNSite2 (2.75)

Keywords
Τυχαία Θέματα