Ανάλυση/Εκτίμηση ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

10:35 17/3/2013 - Πηγή: TNSite
312. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (15:00)-LiVE Streaming- (SporTV 1)

* Τα 3/4 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων στο Περιστέρι (1 για Κύπελλο, 2 για πρωτάθλημα) έχουν τελειώσει στο ισόπαλο 0-0.

* Στο NG και Under 2,5 τα 5 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Ατρόμητο από το 2007 και μετά (αυτά είναι και τα 5 μοναδικά στην ιστορία τους).

* Στο NG και Under 2,5 τα 5 τελευταία ματς του Ατρόμητου για τη Σούπερ Λιγκ.

Γήπεδο: «Περιστερίου»
Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης
Προϊστορία

10ετίας: 0-3-2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (4ος): Με τέσσερις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 26η αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ. Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, σε μία «μάχη» με φόντο το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην κανονική περίοδο, ενόψει των πλέι οφ. Οι γηπεδούχοι δε βρίσκονται τον τελευταίο καιρό σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχοντας πολύ... άσχημη σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ στις τελευταίες 5 αγωνιστικές, το οποίο έφερε και τη μοναδική νίκη τους σε αυτό το χρονικό διάστημα (1 ήττα, 3 «λευκές» ισοπαλίες). Το σημερινό ματς είναι «must win» για την ομάδα του Αναστόπουλου (4ος ο Ατρόμητος με 41 βαθμούς, στο -8 από ΠΑΟΚ και στο -9 από Αστέρα), καθώς από χθες νιώθει «καυτή» την ανάσα του ΠΑΣ Γιάννινα, που ανέβηκε στους 38 βαθμούς.

Προηγούμενο ματς: Από τη δευτεριάτικη ήττα της Νέας Σμύρνης από τον Πανιώνιο με 1-0 προέρχεται ο Ατρόμητος. Δέχθηκε το γκολ στο 58ο λεπτό.
Στατιστικό: Μόλις μία νίκη για τους Περιστεριώτες στις τελευταίες 5 αγωνιστικές (3 ισοπαλίες, 1 ήττα).

Απουσίες (1): Εκτός αποστολής για τεχνικούς λόγους ο μέσος Μπάλλας (4/0).
Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Ράντμαν – Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Σκόνδρας – Ιγκλέσιας, Δημούτσος – Μπρίτο, Επστάιν, Ουντότζι – Μάντζιος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (2ος): Ο Αστέρας, από την πλευρά του, δίνει επίσης πολύ μεγάλη σημασία στο σημερινό ματς, καθώς είναι το πλέον κομβικό για τη διατήρησή του στην προνομιούχο 2η θέση της βαθμολογίας, που θα του δώσει «θέση οδηγού» στα πλέι οφ. Οι Αρκάδες είναι πραγματικά ασταμάτητοι τον τελευταίο καιρό, με τη μεσοβδόμαδη νίκη-πρόκριση επί του Πλατανιά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (επαναληπτικός προημιτελικός) να επιβεβαιώνει ότι είναι φτιαγμένοι φέτος για... μεγάλα πράγματα. Το συγκρότημα του Τσιώλη έχει κάνει το 4Χ4 στα ισάριθμα τελευταία ματς πρωταθλήματος, έχοντας αυτή τη στιγμή προβάδισμα ενός βαθμού (50-49) έναντι του 3ου ΠΑΟΚ. Κανονικά διαθέσιμος ο επιθετικός Εμανουέλ Περόνε, ο οποίος έχει αποθεραπευθεί πλήρως από τον τραυματισμό του. Σημαντική η απουσία του τραυματία κίπερ Φούλοπ κάτω από τα γκολπόστ.

Προηγούμενο ματς: Την Πέμπτη ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε εντός έδρας του Πλατανιά με 3-1 και πήρε πανάξια πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας κερδίσει και με 1-2 στο πρώτο ματς στα «Περιβόλια». Ο Ουσέρο άνοιξε το σκορ στο 38’, ο Πλατανιάς ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα με εύστοχο πέναλτι, όμως οι Ντε Μπλάσις (65’) και Καλαντζής (88’) χάρισαν τη νίκη στους Αρκάδες.

Στο πρωτάθλημα, ο Αστέρας προέρχεται από το νικηφόρο 1-0 επί του Πανθρακικού, του περασμένου Σαββάτου (93’ Ράγιος).

Στατιστικό: Οι Αρκάδες προέρχονται από έξι συνεχόμενες νίκες (4 για πρωτάθλημα, 2 για Κύπελλο).
Απουσίες (5): Τραυματίας ο κίπερ Φούλοπ (24 συμ.). Εκτός αποστολής οι Γιαλούσης (ΑΜ 2/0), Φραγκουλάκης (ΜΕ 15/1), Εγκόν (ΜΕ 7/1) και Μπακασέτας (ΕΠ 5/0).
Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Μπαντής – Πιπίνης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Τσαμπούρης –Άλβαρες, Ουσέρο – Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος – Περόνε.

Εκτίμηση TNSiteX (2.75)
Keywords
Τυχαία Θέματα