Αναλύσεις Αγώνων 07/12/12 | Ολλανδία Eerste Divisie

12:11 7/12/2012 - Πηγή: TNSite
108. ΑΠΕΛΝΤΟΡΝ – ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ (21:00)

Γήπεδο: «Fly Brazil Stadion»
Προϊστορία: 2-3-2.

ΑΠΕΛΝΤΟΡΝ (14η): Αναζητά επειγόντως μία νίκη η Άπελντορν, τη χαρά της οποίας αγνοεί εδώ και έξι παιχνίδια. Το τελευταίο της τρίποντο το πανηγύρισε στις 19 Οκτωβρίου κόντρα στην Έμεν με 6-1 και στα ματς που ακολούθησαν μετρά τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ο απολογισμός αυτός την έχει καθηλώσει στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης και πλέον έχει μόλις τέσσερις πόντους περισσότερους από την ουραγό ομάδα της κατάταξης, την Εξέλσιορ.

Προηγούμενο

ματς: Γνώρισε την ήττα με 2-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Ντόρντρεχτ. Δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 74’ και δέκα λεπτά αργότερα μάζεψε για δεύτερη φορά την μπάλα από τα δίχτυα της, φεύγοντας με άδεια χέρια από το γήπεδο.

Στατιστικό: NG τα 4/6 τελευταία ματς της Άπελντορν.

Αμφίβολοι (3): Μπράουερς (ΕΠ 2/0), Κάακ (ΜΕ 13/0), Ρίκερς (ΑΜ 4/0).

ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ (12η): Σε περίοδο εξαιρετικής φόρμας βρίσκεται η Άλμιρε Σίτι και έχει ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας στην οποία βρισκόταν λίγες εβδομάδες πριν, έχοντας πλέον 18 πόντους. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια της μετρά ισάριθμες νίκες, κάνοντας ρεκόρ στην ιστορία της, και σήμερα θέλει να διευρύνει ακόμη περισσότερο το σερί της. Τα τρία από τα πέντε τρίποντα τα πήρε μακριά από την έδρα της, πετυχαίνοντας, μάλιστα, και στις τρεις αναμετρήσεις από δύο ακριβώς γκολ.

Προηγούμενο ματς: Υποδέχθηκε την Εξέλσιορ και πήρε τη νίκη με 2-0. Προηγήθηκε με τον Ρεσοντιχάρντο στο 16’, ισοφαρίστηκε στο 28’, αλλά η τελευταία λέξη ανήκε στον Σέραρενς, ο οποίος δέκα λεπτά πριν από το φινάλε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στατιστικό: 2-3 γκολ έχουν σημειωθεί στα 3/5 τελευταία ματς της Άλμιρε Σίτι.

Απουσίες (1): Τραυματίας ο Κέλερ (ΑΜ 4/0).

109. ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΦΕΕΝΤΑΜ (21:00)

Γήπεδο: «De Adelaarshorst»
Προϊστορία: 11-3-3.

ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ (6η): Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Εδώ και έξι ματς είναι αήττητη μετρώντας τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ έχει υποστεί μόλις μία ήττα στα εννέα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (5-3-1). Ωστόσο, εντός έδρας δεν τα καταφέρνει τόσο καλά, καθώς στα τρία πιο πρόσφατα ματς που έδωσε σε αυτή πανηγύρισε μόλις ένα τρίποντο.

Προηγούμενο ματς: Υποδέχθηκε την Έμεν και πήρε τη νίκη με 2-1. Προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με τον Κόλντερ, στο 55’ ισοφαρίστηκε, αλλά στο 78’ ο Πρόμες διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Στατιστικό: G/G και Over 2,5 τα 5/5 τελευταία παιχνίδια της.

Αμφίβολοι (1): Κρόμκαμπ (ΑΜ 4/0).

ΦΕΕΝΤΑΜ (10η): Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε «βαριά» εντός έδρας ήττα από την Ντεν Μπός (0-3) και σήμερα θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να εδραιωθεί στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Στα έξι τελευταία παιχνίδια της έχει πανηγυρίσει τρεις νίκες, οι δύο από τις οποίες ήρθαν μακριά από την έδρα της, και στα τρία υπόλοιπα ματς της

Keywords
Τυχαία Θέματα