Αναλύσεις Αγώνων | Γαλλία Ligue 2

15:32 30/11/2012 - Πηγή: TNSite

103. ΑΝΖΕ - ΝΙΜ (19:45)

Γήπεδο: «Stade Jean Bouin»
Προϊστορία: 4-2-2

ΑΝΖΕ (6η): Αποδεικνύεται τελικά ότι δεν είναι ικανή για να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω η ομάδα του Μουλέν, που για τρίτο σερί ματς δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -4 από τις θέσεις ανόδου. Δεύτερο ντέρμπι... κορυφής στα τρία τελευταία της ματς όπου μένει με άδεια χέρια, αφού το ματς με την Καέν ήταν ουσιαστικά εξάποντο. Να σημειωθεί δε ότι σε κανένα από τα τρία αυτά παιχνίδια δε βρήκε δίχτυα, ενώ να σημειώσουμε ότι έχει και μόνο μία νίκη στα έξι τελευταία της ματς.

Προηγούμενο

ματς: Πολύ λίγα πράγματα και πάλι από την Ανζέ, που έχασε με 1-0 από την Καέν εκτός έδρας. Το μοναδικό γκολ του αγώνα, σημειώθηκε στο 59' από απευθείας εκτέλεση φάουλ, χωρίς να απειλήσει σχεδόν ποτέ ουσιαστικά.

Στατιστικό: Έξι σερί Under 2,5 έχει η Ανζέ, αλλά και επτά NG στα οχτώ τελευταία της ματς.

Απουσίες (1): Εδώ καιρό λείπει ο φορ Σοκριέ (4/0).

* Under 2,5 έληξαν και τα έξι τελευταία τους ματς ανεξαρτήτως έδρας.

ΝΙΜ (13η): Δεύτερη σερί ήττα για τη νεοφώτιστη Νιμ, αυτή τη φορά εντός έδρας. Βέβαια είχε και δύσκολο έργο κόντρα στην πάντα δυνατή και φορμαρισμένη Λανς, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με θετικό πάντως αποτέλεσμα κατάφερε να φύγει στις έξι τελευταίες της εξόδους, αλλά είναι αξιοσημείωτο και το γεγονός ότι μόνο σε μία από τις οχτώ συνολικά πέτυχε περισσότερα του ενός τέρματα.

Προηγούμενο ματς: Μπήκε μουδιασμένη στο παιχνίδι με τη Λανς και βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ μόλις από το 15'. Στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει, ο Κονέ έφερε το ματς στα ίσια στο 65', αλλά έπειτα από λίγο δέχτηκε και δεύτερο γκολ.

Στατιστικό: Πέντε σερί G/G μετράει η Νιμ. Παράλληλα κανένα από τα επτά τελευταία γκολ που πέτυχε δεν ήταν σε πρώτο ημίχρονο.

Απουσίες (3): Μαζί με τον στόπερ Στόσιτς (5/0) και τον μπακ Καρλιέ (1/0), θα λείψει και ο εξτρέμ Ογκουνμπίγι (12/1).

104. ΑΡΛ - ΛΕ ΜΑΝ (19:45)

Γήπεδο: «Parc des Sports»
Προϊστορία: 1-0-0

ΑΡΛ (18η): Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για την Αρλ την προηγούμενη αγωνιστική, φεύγοντας με σπουδαίο διπλό από τη δυνατή έδρα της Ιστρ. Το τρίποντο αυτό βέβαια δεν ήταν και ικανό για να τη φέρει εκτός ζώνης υποβιβασμού, αλλά σίγουρα της έδωσε μία σημαντική ένεση ηθικού για τη δύσκολη -όπως διαφαίνεται- συνέχεια που την περιμένει. Αξίζει να σημειώσουμε πάντως πως εκτός του ότι προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο γήπεδό της, δεν κατάφερε να σκοράρει και σε καμία εξ αυτών.

Προηγούμενο ματς: Με τα... χίλια ζόρια ήρθε πάντως η παρθενική νίκη της Αρλ με τον Μοσκά στον πάγκο της. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας από τον Ντουνιαμά κι ενώ από το 25' αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στατιστικό: Σχεδόν δύο γκολ δέχεται κατά μ.ο. στα πέντε τελευταία της εντός έδρας ματς.

Απουσίες (6): Εκτός βρίσκονται για σήμερα ο μέσος Ροκί

Keywords
Τυχαία Θέματα