Ανακαλύψτε τη χριστουγεννιάτικη συλλογή PANDORA

15:42 23/12/2013 - Πηγή: TNSite
Η χριστουγεννιάτικη συλλογή της PANDORA, πιο λαμπερή από ποτέ, εναρμονίζεται απόλυτα με την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών! Ξεχωριστά κοσμήματα με χειροποίητες λεπτομέρειες εμπνευσμένα από το χειμώνα, τα Χριστούγεννα και …τις παιδικές αναμνήσεις, που ταιριάζουν σε κάθε γιορτινή και όχι μόνο περίσταση.

Μοναδικά σύμβολα από μασίφ ασήμι 925ο και σμάλτο, όπως ο Άγιος Βασίλης, το κρεμαστό σύμβολο ζαχαρωτό, τα μάλλινα γάντια και ο λαμπερός άγγελος που συμβολίζει την προστασία και την

ελπίδα, ή η λαμπερή χιονονιφάδα διακοσμημένη με cubic zirconia, αποτελούν χαρούμενες προσθήκες της Χριστουγεννιάτικης συλλογής!

Για glamorous εμφανίσεις διατίθενται επιπλέον και δαχτυλίδια, σκουλαρίκια αλλά και σύμβολα της σειράς Pavé, που διακοσμούνται περίτεχνα από λαμπερές πέτρες cubic zirconia και black crystal, τοποθετημένες προσεχτικά με το χέρι. Φορεμένα μόνα τους ή σε μοναδικούς συνδυασμούς, χαρίζουν διαχρονική κομψότητα και διακριτικές πινελιές λάμψης σε κάθε μοντέρνα ή κλασσική εμφάνιση.

Τα πολύ ιδιαίτερα και χειροποίητα αυθεντικά faceted murano σε σχήμα σταγόνας, σε ζεστές γαλάζιες και μοβ αποχρώσεις, αιχμαλωτίζουν την αιθέρια ομορφιά της χειμωνιάτικης εποχής ενώ υπόσχονται να δώσουν ξεχωριστή λάμψη και χρώμα σε μία εποχή που τα έχει ανάγκη.

Η χριστουγεννιάτικη συλλογή αποτελείται από σύμβολα - charms που έρχονται να συμπληρώσουν το βασικό βραχιόλι PANDORA με μοναδικό τρόπο, αφού κάθε γυναίκα μπορεί να δημιουργήσει τους δικούς της ξεχωριστούς συνδυασμούς. H μοναδική συλλογή αναμνήσεων με σύμβολα PANDORA (charms), ξεκινά με τη βάση που μπορεί να είναι αλυσίδα ή δέρμα, και με ένα ή περισσότερα σύμβολα της επιλογής μας, ενώ σταδιακά μπορούμε να προσθέτουμε charms, για κάθε προσωπική και μοναδική μας στιγμή.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρείτε στο www.pandora.net ή στο www.pandorashop.gr για τις online αγορές σας.

Να σημειώσουμε τέλος ότι η «ψηφιακή κοινότητα» της PANDORA στο Facebook, κατέκτησε στις αρχές Δεκεμβρίου 2013, 2.000.000 fans ανά τον κόσμο, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την παρουσία της εταιρείας αφού καθημερινά τα posts λαμβάνουν δεκάδες χιλιάδες likes και θετικά σχόλια.

Δείτε το μοναδικό βίντεο που αφορά την... ιστορία των δύο εκατομμυρίων likes της PANDORA fan page στο Facebook:

Επιπλέον είναι πλέον live και η ελληνική fan page της PANDORA GREECE (www.facebook.com/PandoraGreece), μέσα από την οποία μπορεί κανείς να ενημερωθεί για όλες τις τρέχουσες συλλογές, για νέα και διαγωνισμούς, συμβουλές για styling με κοσμήματα PANDORA και πολλά άλλα. Kάντε λοιπόν like και … και ελάτε μαζί μας σε ένα μοναδικό ταξίδι γεμάτο ιστορίες, συναισθήματα & αξέχαστες στιγμές!

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα