Ανάδρομη Αφροδίτη – Τα ζευγάρια που «γεννιούνται» αυτά τα Χριστούγεννα

08:59 19/12/2013 - Πηγή: TNSite

Τι φέρνει η ανάδρομη Αφροδίτη και οι υπόλοιποι πλανήτες στο θέμα του έρωτα; Τι αστρολογικά στοιχεία υπάρχουν την παραμονή των Χριστουγέννων, και ποια ζευγάρια γεννιούνται, κάτω από τον παθιασμένο Ήλιο του Αιγόκερου, αλλά και με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω; Αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο αυστηρός και δύσκολος Κρόνος, είναι στον Σκορπιό και μοιάζει να έχει πάρει όλο το πάθος και τον μαγνητισμό του άρχοντα των αισθήσεων Σκορπιού, μάλλον μιλάμε για μια εντελώς απρόβλεπτη περίοδο!

Για να δούμε, ποια ζευγάρια έρχονται, και θα έχουν τις ημέρες των γιορτών, για επέτειό τους!

Πρώτα και κύρια λοιπόν,

η ανάδρομη Αφροδίτη, θα φέρει τον έρωτα που εκκρεμεί, ανάμεσα στον ταύρο και τον Ζυγό. Είναι δύο ζώδια που έχουν πάντα πολύ μεγάλη έλξη μεταξύ τους. Η Αφροδίτη είναι Κυβερνήτης τους και έχουν την ίδια αίσθηση για τον έρωτα. Το γεγονός ότι γυρίζει ανάδρομη, φέρνει βέβαια τα πάνω – κάτω. Για την περίπτωση του Ταύρου και του Ζυγού, αυτό είναι καλό. Γιατί ο Ταύρος, δεν τολμάει να κάνει σχέση με τον άστατο Ζυγό. Με την επίδραση της Αφροδίτης, που τον κάνει πολύ παράτολμο, αυτή η αγάπη θα γίνει πραγματικότητα!

Αλλά το μεγάλο γεγονός το έχουμε ανήμερα των Χριστουγέννων – ένα εκπληκτικό εξάγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω, γεμάτος δύναμη και πάθος, και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, που είναι το σπίτι του, αποφασίζουν να μας κάνουν ένα δώρο αγάπης, για να μην μείνει κανείς μόνος του, μέρες που είναι. Και ο Λέων με τον Ιχθύ, οι δύο εκλεκτοί της ημέρας, είναι πάρα πολύ πιθανόν, να έχουν για επέτειό τους, την ημέρα των Χριστουγέννων! Είναι δυο ζώδια που όταν βρεθούν, λατρεύονται, και αυτήν την στιγμή, είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν.

Η Αφροδίτη όμως, ενώνει και τον Αιγόκερω με τον Παρθένο. Ταιριάζουν και είναι πολύ εύκολο να αγαπηθούν. Ίσως η ανάδρομη φορά της να φαίνεται ότι δημιουργεί καθυστερήσεις, αλλά στην πραγματικότητα, δημιουργεί και μια τάση για άγριο πάθος, ακριβώς σε όσους δεν το συνηθίζουν να εκδηλώνονται! Ο Παρθένος και ο Αιγόκερως, είναι απίστευτα κοντά!

Τα ίδιο επικίνδυνα κοντά είναι και ο Τοξότης με τον Καρκίνο. Και ίσως να έχουν ήδη βρεθεί και να κανονίζουν, κάτω από την επίδραση και της Πανσελήνου, πώς θα περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα, δήθεν φιλικά. Ο Τοξότης, έχει κάνει πολύ μεγάλα ξεκαθαρίσματα, και δεν θέλει την φιλία του Καρκίνου! Θέλει τον έρωτά του!Ο Κριός και ο Σκορπιός από την άλλη, νιώθουν ότι έχει έρθει η στιγμή να μαλώσουν! Όλο και κάποια αφορμή θα βρουν. Στην πραγματικότητα, το μόνο που θέλουν, είναι να δώσει ο ένας στον άλλον το πιο καυτό φιλί και το κρύβουν κάτω από δήθεν επιθετικότητα, σε λίγο, τελειώνουν τα ψέματα! Έρχεται η στιγμή να παραδεχτούν ότι λατρεύονται, και είναι πολύ πιθανόν να γίνει και ανήμερα τα Χριστούγεννα αυτό.

Οι Δίδυμοι τέλος, που έχουν υποστεί την Πανσέληνο, δεν την έχουν απλά περάσει, θέλουν αγάπη και στοργή και κατανόηση . Και θα την βρουν και θα είναι μια πανέμορφη στιγμή της ζωής τους. Αλλά και λίγο τρελή! Είναι πάρα πολύ κοντά με τον Υδροχόο! Είναι οι μόνοι που μπορούν να ξεκινήσουν την παραμονή των Χριστουγέννων να μιλάνε για κβαντική φυσική και θαύματα, και να καταλήξουν αγκαλιά με ένα ποτήρι κρασί και χίλια φιλιά!

Πηγή: Oroskopos.tv

Tsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα