Αλαφούζος σε παίκτες: «Καλή επιτυχία να έχετε την Κυριακή»

07:21 11/4/2013 - Πηγή: TNSite

Στην αίθουσα του εστιατορίου στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης

Δείπνο παρέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος στους παίκτες, στο προπονητικό τιμ, στο ιατρικό τιμ το οποίο διήρκησε τρεις ώρες.

Το δείπνο είχε προγραμματιστεί για τις επτά το βράδυ, αλλά όλοι έφθασαν με μία μικρή καθυστέρηση και τελικά μαζεύτηκαν μισή ώρα αργότερα. Μόλις ο Γιάννης Αλαφούζος έφθασε στην αίθουσα του εστιατορίου στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης μαζί με τον Γιάννη

Βονόρτα σηκώθηκαν όλοι όρθιοι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε μία πρόποση: «Παιδιά, καλή επιτυχία να έχετε την Κυριακή». Το κλίμα ήταν πολύ καλό και μάλιστα δεν έλειψαν και οι σχετικές πλάκες. Αφού δείπνησαν , ο Αλαφούζος άρχισε να κάνει βόλτες από όλα τα τραπέζια και μίλαγε με τους παίκτες: «Σας πιστεύουμε και θέλω από εσάς να παίξετε σαν Παναθηναϊκός την Κυριακή και να κερδίσετε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη». Μάλιστα είπε ότι την Κυριακή θα πάει μαζί τους στο γήπεδο με το πούλμαν και θα ηγηθεί της αποστολής.

Οι παίκτες από τη δική τους πλευρά υποσχέθηκαν στον Αλαφούζο, ότι «θα κάνουμε τα πάντα, για να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας, που τόσες πίκρες έχει φάει φέτος».

Ο Αλαφούζος σε κάποιες από τις συζητήσεις, που έκανε με τους παίκτες τους τόνισε, ότι θα βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση, αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερα τα πράγματα για όλους, αν καταφέρουν έστω και την τελευταία στιγμή να βγουν στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ευχαρίστησε τους παίκτες για την υπομονή που έδειξαν και την υπογραφή των διακανονισμών.

Οταν δε ρωτήθηκε από κάποιους παίκτες για την αδειοδότηση , φάνηκε σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει πρόβλημα και θα την πάρει την αδειοδότηση.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα