Αλαφούζος: Εσείς είσαστε οι νικητές

10:22 15/4/2013 - Πηγή: TNSite

Με τον διαιτητή που δεν καταλόγισε φάουλ του Τζιμπούρ στον Σο στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού και την τύχη τους για τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες, τα είχαν στον Παναθηναϊκό. Στα αποδυτήρια στο «Καραϊσκάκη» οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς χάθηκε η νίκη σε αυτό το ματς.

Άλλοι μονολογούσαν, άλλοι φώναζαν «απαγορεύεται να κερδίσουμε εδώ μέσα φαίνεται», άλλοι προσπαθούσαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους.

Αυτός

που άλλαξε εντελώς την κουβέντα με την είσοδό του στα αποδυτήρια ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έδειχνε ικανοποιημένος από την εικόνα του Τριφυλλιού και μοίραζε συγχαρητήρια. «Εσείς είσαστε οι νικητές. Την αξίζατε τη νίκη αλλά σας τη στέρησαν κάποιοι», είπε ο Αλαφούζος.

Ο επικεφαλής της ΠΑΕ ήταν εκνευρισμένος με τη διαιτησία αλλά και τη γενικότερη φιλοξενία του Ολυμπιακού. Στο μυαλό του είχε να πει αρκετά στις δηλώσεις του μετά στις κάμερες αλλά τελικά κρατήθηκε και δεν είπε πράγματα που ενδεχομένως να μετάνιωνε αργότερα.

Και ο Γιάννης Βονόρτας, όμως, συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν ικανοποιημένος γιατί οι ποδοσφαιριστές του ακολούθησαν το πλάνο που είχαν σχεδιάσει για το παιχνίδι.

Pamesports.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα