Ακόμα ένα χειρουργείο για τη Μαίρη Χρονοπούλου

09:15 6/12/2013 - Πηγή: TNSite

Τα τελευταία χρόνια μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, αλλά αποδεικνύεται πολύ... σκληρό καρύδι. Μετά τις αμέτρητες χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί λόγω διάφορων ατυχημάτων που της έχουν συμβεί, ετοιμάζεται τώρα να διαβεί και πάλι το κατώφλι του χειρουργείου για μία ακόμη εγχείρηση, αυτή τη φορά στο μάτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Μαίρη Χρονοπούλου, λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, έπεσε και χτύπησε στο αριστερό της μάτι. Λίγο αργότερα, της εκδηλώθηκε η πάθηση του εκφυλισμού της ωχράς κηλίδας. Το θετικό είναι ότι δεν έχει επηρεαστεί

η όρασή της, ωστόσο, σε συνδυασμό με τον καταρράκτη που ήδη της έχει παρουσιαστεί, επιβάλλεται να χειρουργηθεί, σύμφωνα με τη γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού της.

«Η Μαίρη θα πάει στη Λειψία, όπου χειρουργεί ο γιατρός της. Μιλάμε για έναν καθηγητή χειρουργό οφθαλμίατρο, ο οποίος είναι από τους καλύτερους σε όλο τον κόσμο στις παθήσεις των ματιών» μας λέει άτομο από το στενό περιβάλλον της, συμπληρώνοντας ότι η θρυλική ηθοποιός είναι... παλικάρι και αντιμετωπίζει με πολύ κουράγιο ό,τι της συμβαίνει.

Από την ίδια πηγή μάθαμε ότι η Μαίρη Χρονοπούλου θεωρεί γούρι της το ρολόι που της χάρισε η Μαριάννα Λάτση στα φετινά της γενέθλια και το οποίο δεν αποχωρίζεται. Πρόκειται για ένα συλλεκτικό και ολόχρυσο μοντέλο της φίρμας Chopard, που φορούσε ο επί 52 χρόνια κολλητός φίλος της Νίκος Κούρκουλος. Εχουν κυκλοφορήσει μόνο 250 κομμάτια κι αυτό που πλέον ανήκει στη Μαίρη είναι το νούμερο 25.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα