Αίσιο τέλος με το θρίλερ: Έλυσαν τον γόρδιο δεσμό του χρέους στις Η.Π.Α

08:43 17/10/2013 - Πηγή: TNSite

Ουσιαστικά η Γερουσία ενέκρινε ένα σχέδιο νόμου για την αύξηση του ανώτατου ορίου του χρέους στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου, πάνω στο οποίο πλέον θα πρέπει να αποφασίσει η Βουλή των Αντιπροσώπων.

Η Γερουσία ψήφισε το νόμο με 81 υπέρ και 18 κατά που αυξάνει το όριο δανεισμού του υπουργείου Οικονομικών.

Η διαδικαστική ψηφοφορία ανοίγει πλέον το δρόμο για τη Γερουσία να στείλει το νομοσχέδιο στη Βουλή

των Αντιπροσώπων για την τελική έγκριση και να ξεπεραστεί το δημοσιονομικό αδιέξοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μπαράκ Ομπάμα: Σβήνουμε την ανησυχία από το πρόσωπο του αμερικανικού λαούΤην επιτυχή ψηφοφορία στη Γερουσία, με την οποία αποτρέπεται η στάση πληρωμών στις ΗΠΑ, χαιρέτισε ο Μπαράκ Ομπάμα. Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε την Τετάρτη ότι θα υπογράψει τη νομοθεσία για να ανοίξει εκνέου η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και να αποτραπέι μια χρεοκοπία, μόλις το σχετικό σχέδιο νόμου φτάσει στο Λευκό Οίκο.Μιλώντας μετά την επιτυχή ψηφοφορία στη Γερουσία με την οποία τερματίζεται το δημοσιονομικό αδιέξοδο, αλλά πριν η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίσει και αυτή με τη σειρά της, ο Ομπάμα είπε ότι η κυβέρνηση θα ανοίξει αμέσως αφού υπογραφεί το νομοσχέδιο, το οποίο «λήγει» ένα 16ημερο λουκέτο των κρατικών υπηρεσιών."Μπορούμε να αρχίσουμε να σβήνουμε αυτό το σύννεφο της αβεβαιότητας και ανησυχίας από τις επιχειρήσεις μας και από τον αμερικανικό λαό", είπε Ομπάμα στο Λευκό Οίκο.

Ο Ομπάμα υπογράφει το νομοσχέδιο αμέσως για να ανοίξει εκ νέου η κυβέρνηση, και να αρθεί το ανώτατο όριο του χρέους

Ο Μπαράκ Ομπάμα υπογράφει τη νομοθεσία για να ανοίξει εκνέου η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και να αποτραπέι μια χρεοκοπία, μόλις το σχετικό σχέδιο νόμου φτάσει στο Λευκό Οίκο.

Μιλώντας μετά την επιτυχή ψηφοφορία στη Γερουσία με την οποία τερματίζεται το δημοσιονομικό αδιέξοδο, αλλά πριν η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίσει και αυτή με τη σειρά της, ο Ομπάμα είπε ότι η κυβέρνηση θα ανοίξει αμέσως αφού υπογραφεί το νομοσχέδιο, το οποίο "λήγει" ένα 16ημερο λουκέτο των κρατικών υπηρεσιών.

"Μπορούμε να αρχίσουμε να σβήνουμε αυτό το σύννεφο της αβεβαιότητας και ανησυχίας από τις επιχειρήσεις μας και από τον αμερικανικό λαό", είπε Ομπάμα στο Λευκό Οίκο.

(Πηγή:ΑΠΕ)

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα