Αυτά είναι τα πιο παθιάρικα ζώδια

20:43 25/10/2013 - Πηγή: TNSite

Θες να ζήσεις έναν έρωτα με πάθος; Ποιος είναι ο άντρας που θα σου δώσει το πάθος σε όλη του την ένταση; Ποιος θα σε λατρέψει έτσι όπως φαντάζεσαι ότι πρέπει να αγαπάνε οι άντρες.

Είναι κάποιοι άντρες, φτιαγμένοι για να σε κάνουν να τους λατρέψεις. Που βάζουν την αγάπη πάνω από όλα, και ζουν για να κάνουν τη γυναίκα να λιώνει στα χέρια τους! Που ξέρουν το παιχνίδι του έρωτα σε όλο το μεγαλείο. Και είναι και πολύ μεγάλοι εραστές, πολύ θερμοί, πολύ άντρες – άντρες τέλος πάντων!

Πάμε λοιπόν να δούμε από ποια ζώδια

θα βρεις τον πιο παθιασμένο εραστή, που θα σε λατρέψει και θα σε κάνει να φωνάζεις το όνομά του στον ύπνο σου!

Ταύρος

Αν μιλάμε για πάθος, μιλάμε για τον Ταύρο! Δυνατός άντρας, από αυτούς που σε παίρνουν αγκαλιά και σου κόβουν την ανάσα. Και να ήταν μόνο δυνατός στο σεξ, καλά, αντέχεται. Μα, αγαπάει και πάρα πολύ! Μα, είναι και τέλειος όταν ζηλεύει! Γιατί ναι, είναι πολύ ζηλιάρης! Αλλά πόσο αντρικά ζηλεύει! Τόσο όμορφα, που σε κάνει να τον λατρεύεις κι άλλο! Και βέβαια, όσο και να τον λατρέψεις δεν του φτάνει. Είναι το είδος του άντρα που θέλει να έχει τον πρώτο λόγο στη σχέση, και αυτός ο λόγος είναι: «αγάπη μου, να σου φέρω κάτι ακόμα»; Πώς να μην του δώσεις τα πρωτεία, που τρελαίνεται να σε προστατεύει, που θα είσαι το μωρό του, που θα σε κάνει να νιώθεις μια βασίλισσα; Δεν θα σε προσβάλει ποτέ φλερτάροντας, αλλά βέβαια, αλίμονο σου έτσι και ξενοκοιτάξεις. Δεν θυμώνει, πονάει. Πονεμένος Ταύρος, ό,τι χειρότερο!

Καρκίνος

Ο αγαπησιάρης, ο μοναδικός Καρκίνος! Το πάθος του ξεχειλίζει από τα βάθη της καρδιάς σου. αν σε αγαπήσει, θα είναι γι απάντα. Δεν θέλει να χωρίζει, δεν θέλει να θρηνεί, γιατί έτσι κι αλλιώς θρηνεί για πολλά πράγματα. Το πάθος που θα σου δείξει, έχει τον χαρακτήρα του τελειωτικού, θα καταλάβεις ότι γεννηθήκατε μόνο και μόνο για να συναντηθείτε. Υπέροχος εραστής όταν τον κάνεις να νιώθει ασφάλεια. Έτοιμος να σου χαρίσει όλη του τη ζωή . Προστατευτικό μέχρι εκεί που δεν πάει, δεν θα σε αφήσει ποτέ μόνη σου, θα ξέρεις πάντα ότι ο Καρκίνος σου, θα κάνει για σένα τα πάντα. Μην τολμήσει άνθρωπος να σε πειράξει, θα τον κάνει κομμάτια! Ζηλεύει πολύ, και ζηλεύει και τον εαυτό του! Θα σε κάνει να κλάψεις ίσως, γιατί όταν πονάει, θέλει να τον δικαιώσεις οπωσδήποτε. Αλλά, πόσο αφοσιωμένο πάθος θα σου δείξει, πόσο!

Σκορπιός

Ο βασιλιάς και αυτοκράτορας του πάθους. Ζει για τον έρωτα μόνο! Τον ξέρει, τον χρειάζεται, τον παίζει στα δάχτυλα. Δύσκολα αγαπάει. Και αυτό γιατί είναι πολύ απαιτητικός. Θέλει και μεγάλη σεξουαλική δύναμη από τη γυναίκα, και αφοσίωση, και πάθος, και ζηλεύει πάρα μα πάρα πολύ! Αν σε έχει αγαπήσει, θα σε κάνει να φτάσεις στα όρια της ηδονής. Ξέρει όλα τα γυναικεία κλειδιά της ηδονής, και δεν ευχαριστιέται με τίποτα λιγότερο από το να τον παρακαλάς για λίγο νερό, αλλιώς θα λιποθυμήσεις από ηδονή! Θα σου φέρει το νεράκι σου, αλλά ήσυχη δεν θα σε αφήσει! Ο έρωτας με τον Σκορπιό είναι βαθιά μυστική εμπειρία. Δεν είναι κάτι απλό, θα παίξει με το μυαλό σου και το κορμί σου, μέχρι να καταλάβεις ότι είσαι ενέργεια, δεν έχεις τίποτα το υλικό επάνω σου.

Κριός

Ο εραστής του ονείρου! Αν μιλάμε γα αυθόρμητο πάθος, για κατάσταση αυτοανάφλεξης, μιλάμε για τον κριό! Είναι αδύνατον να μην πέσεις στην γοητεία αυτού του τόσο δυνατού και παρορμητικού άντρα. Το πάθος του έχει κάτι το παιδικό, με τον έρωτα έχει τη σχέση που έχει ένα μωρό με το λατρεμένο του παιχνίδι. Το πάθος του μπορεί να σε κάψει ολόκληρη. Δύσκολα μένει πιστός, γιατί όχι τίποτε άλλο, οι γυναίκες συνήθως δεν αντέχουν τον τόσο πολύ έρωτα που θέλει να κάνει. Αν αντέχεις, αν αυτό είναι που θέλεις κι εσύ, θα σε λατρέψει! Ειδικά αν του ανάβεις συνέχεια το πάθος με καινούρια κόλπα, δεν θα ξεκολλάει από δίπλα σου. παρά τα όσα λέγονται για τον κριό, έχει τη δυνατότητα να γίνει πολύ πιστός και να κρατάει το πάθος του μόνο για σένα. Όλο! Αντέχεις;

Πηγή: oroskopos.tv

Tsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα