Tο Kama Sutra σε τρισδιάστατο application

18:21 15/4/2013 - Πηγή: TNSite

Για ζευγάρια που θέλουν να κάνουν πιο... πικάντικη την ερωτική τους ζωή

Το πιο ιερό και... πονηρό βιβλίο των Ινδών, το Κάμα Σούτρα, εκμοντερνίζεται, για να ταιριάζει με τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Το νέο application θα επιτρέπει σε ζευγάρια να «μελετάνε» τις ερωτικές πόζες που θα εμφανίζονται μπροστά τους, σε ολογράμματα που θα ξεπηδούν από το κινητό ή το τάμπλετ τους.

Το application είναι δωρεάν και συνοδεύεται από μια σύγχρονη μετάφραση ενός κειμένου της φιλοσοφίας του Κάμα Σούτρα, που είναι 2.000 ετών.

Το όνομα του application είναι Kama Xcitra και υπόσχεται να σας μάθει να μπαίνετε στις στάσεις του βιβλίου και να έρχεστε πολύ κοντά με το ταίρι σας.

Η διευθύντρια του εκδοτικού οίκου, ο οποίος εμπνεύστηκε το application είπε ότι «για 2.000 χρόνια, τα ζευγάρια στρέφονται στο Κάμα Σούτρα για συμβουλές και καθοδήγηση για το πως να έχουν μια γεμάτη σεξουαλική ζωή. Αλλά κάποιες δυσκολότερες στάσεις, ήταν τόσο δυσνόητες από το κλασικό βιβλίο. Μέχρι τώρα».

Το application περιλαμβάνει 69 πόζες και επιτρέπει στο χρήστη να αλλάξει και τα χαρακτηριστικά των μοντέλων που τις κάνουν, ώστε να μοιάζουν περισσότερο με τον/την σύντροφό του, αλλά και να έχει μουσική... υπόκρουση να συνοδεύει τις ερωτικές στάσεις.

Ο πρώτος μεταφραστής του Κάμα Σούτρα ήταν ο Βρετανός εξερευνητής Ρίτσαρντ Μπέρτον. Η μετάφραση έγινε το 1883.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα