The Voice: Κριτική επιτροπή με στιλ διαστημικό!

19:01 19/12/2013 - Πηγή: TNSite

Ηρωες ταινίας επιστημονικής φαντασίας θυμίζουν οι τέσσερις κριτές του «The Voice» στη φωτογράφιση που έκαναν για την προώθηση του νέου talent show του ΑΝΤ1. Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου, Αντώνης Ρέμος και Μιχάλης Κουινέλης ποζάρουν στα καθίσματα που μοιάζουν να έχουν... ξεπηδήσει από το «Εντερπράιζ», το θρυλικό διαστημόπλοιο του «Star Trek».

Τα γυρίσματα

Το Σάββατο αναμένεται να τελειώσουν τα μαραθώνια και εντατικά γυρίσματα των «Τυφλών οντισιόν», τα οποία κράτησαν στην ουσία δύο εβδομάδες, στα Κάπα Studios.

Η συμμετοχή των Βανδή και Ρέμου στην κριτική επιτροπή ήταν η αιτία που οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι ζητούσαν από την ορχήστρα που βρίσκεται στο πλατό να ερμηνεύσουν τραγούδια των δύο καλλιτεχνών στη διαγωνιστική φάση.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Ρέμος είναι αυτός που έχει μπει πιο γρήγορα από όλους τους άλλους κριτές στο ύφος του talent show. Μάλιστα λέει πολλά αστεία και δημιουργεί... ίντριγκες με τους συναδέλφους του, αφού προφανώς θέλει να μετατρέψει το σόου σε... ντέρμπι. Στόχος του είναι να δημιουργήσει την καλύτερη ομάδα νέων τραγουδιστών με τον ίδιο προπονητή. Το the point, όμως, είναι και η Δέσποινα Βανδή, παρά τις δυσκολίες των πρώτων ημερών.Το «The Voice» θα αρχίσει να προβάλλεται το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, ενώ χθες γυρίστηκε και το τρέιλερ του σόου.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα